Ricardo Quaresma'dan olay hareketler

Ricardo Quaresma'nın 18. dakikada Cristobal Jorquera'ya müdahalesi tartışmaya neden oldu.

Ricardo Quaresma'dan olay hareketler
Ricardo Quaresma'dan olay hareketler
GİRİŞ 15.05.2017 21:23 GÜNCELLEME 15.05.2017 21:24
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın korneri sonrası Quaresma, sağ taç çizgisinde topla buluştu. Quaresma'nın orta yapmasına izin vermeyen Jorquera, topun sahibi oldu. Topu tekrar kazanmak isteyen Quaresma'nın Cristobal Jorquera'ya yan hakemin önünde yaptığı hareket sonrası, Şilili oyuncu dönüp hakeme "Görmedin mi" şeklinde el işareti yaptı.

Ricardo Quaresma ise bu pozisyon sonrası Jorquera'yı öptü. Hakem Bülent Yıldırım ise pozisyonda faul çalmadı ve kart göstermedi.

30. DAKİKADA BU KEZ BİLAL KISA'YA

Quaresma'nın bir diğer tartışmalı hareketi ise 30. dakikada geldi. Portekizli oyuncu, kayarak yerden müdahale eden Bilal Kısa'yı hedef alarak ayağını kaldırıp sertçe basmak istediği savunuldu.

QUARESMA KARTI GÖRDÜ, ALKIŞLAMAYA BAŞLADI

Quaresma, 45+4. dakikada bu kez Şamil Çinaz'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Quaresma, bu hareket sonrası hakem Bülent Yıldırım'dan sarı kartını gördü ve alkışlamaya başladı.

YORUMLAR 64
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün bir maç dayak yiyen Beşiktaş takımı.Direk 3 kırmızı yemesi gereken Bursa. Ve daha sayamacağım kadar eyyam kararlar. maç sonrası bütün tv ler ve basın Quaresma nın hareketini konuşuyor olması.ülkenin ne denli adil olmadığının göstergesi.Quaresma nın hareketini savunduğumdan değil de,insanda biraz utanma olur. daha 12dk da çift dalan bursalının özetlerde yeri bile yok. bunların hepsi Göksel Gümüşdagı kontenjanından siyasi odaklara şirinlik yapmak çabasından başka bir sey değil. Yazıklar olsun hepinize..
    Cevapla
  • kaymakam 6 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş hakikatten maça misafir olarak bakmışsın gözüne gözlük dizine dizlik lazım senin quaresma avrupa da hangi lgde böyle serserilikler yapabilir...türkiyede diye önüne gelene dan dun şenol hoca bile kırmızı görmediğine şaşırdı...
    Cevapla
  • Deli Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 sezonun ozeti kare.
    Cevapla
  • Futbolsever 6 yıl önce Şikayet Et
    Lig tv yorumcuları da komik ya neymiş futbolcular psikolojik olarak gerginmiş ben bir daha lig tv almayacam zaten sonuç belli
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kollanmayla her takım şampiyon olur
    Cevapla
  • Ercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee federasyonda arlandaysa sana her yol şampiyonluk ta düz. Hayrını göremezler inşallah. Spordan soğuduk BJK ya gösteriken müsamahalar ı herkez görüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle