Bu iddia dün gece ortalığı karıştırdı!

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia, ortalığı karıştırdı.

Bu iddia dün gece ortalığı karıştırdı!
Bu iddia dün gece ortalığı karıştırdı!
GİRİŞ 31.01.2017 10:05 GÜNCELLEME 31.01.2017 10:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia, ortalığı karıştırdı. TFF talimatına göre, takımların 18 kişilik maç kadrosunda Türkiye A Milli Takımı’nda oynama uygunluğuna sahip 7 futbolcunun bulunması gerekiyor.

Beşiktaş’ta Gökhan Gönül, Oğuzhan, Cenk, Tolga, Tolgay ve Necip dışında buna uygun 7. oyuncu olmadığı iddiası ortaya atıldı.

Ancak Gökhan İnler, 2. madde b bendindeki, “2015/16 sezonu tescil dönemi başlangıcından önce başka ülke A milli takımlarını tercih etmiş futbolcular için bu uygunluk aranmaz” şartına sahipti. Yani ortada kurallara aykırılık yoktu.

YORUMLAR 5
  • gonyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    necip kosova milli takımı oyuncusu hem istanbul endeksli bir futbolla görüp göerceğimiz 15 yıl önce bir kupa arada birde çeyrek finaller sizde koruyup kollamaya devam edin istanbul takımlarını anadolu takımları dış kapının dış mandalı
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşı sahada durduramayanlar saha dışında ayak oyunları oynuyorlar. herkes kendi takımına odaklansa daha güzel bir lig izleriz. ama kalitesi düşük olan insanlar saha dışı olaylarla beşiktaşı engellemeye çalışıyorlar. ne yazık ki karşılarında güçlü bir beşiktaş var.
    Cevapla
  • Hasan korkmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan fener krizde olmasa bjk nin esamesi okunmaz.yaralı da olsa bu ligin iki kralı vardır.fenerbahçe ve Galatasaray koçum
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış güçlü bir TFF ve güçlü hakemler var
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    tolgay da oynayamiyor ki milli takimda su anda
    Cevapla