Konya maçı öncesi Şenol Güneş'i düşündüren olay!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlığı nedeniyle Atiker Konyaspor maçında oynaması beklenmeyen Atiba Hutchinson’ın alternatifini arıyor.

Konya maçı öncesi Şenol Güneş'i düşündüren olay!
Konya maçı öncesi Şenol Güneş'i düşündüren olay!
GİRİŞ 29.01.2017 10:35 GÜNCELLEME 29.01.2017 10:35

Beşiktaş’ta orta saha kurgusu, zorunlu olarak değişecek gibi görünüyor. Hafta içi antrenmanda dizinden sakatlanan ve Atiker Konyaspor maçında oynaması beklenmeyen Atiba Hutchinson’ın yerinde kimin forma giyeceği merak konusu oldu.

Son 2 Süper Lig maçında orta sahada Oğuzhan-Atiba Hutchinson-Talisca üçlüsünü bozmayan Şenol Güneş, pazartesi akşamı Kanadalı oyuncunun yerine kimi oynatacağına henüz karar vermedi.

İlk 11’e en yakın iki isim ise Tolgay Arslan ve Gökhan İnler. Güneş; Oğuzhan ve Talisca’nın yanında bu iki isimden birine şans vermeyi planlıyor. Gökhan Gönül veya Tolgay’ı sahaya sürerek Atiba Hutchinson’ın boşluğunu doldurmaya çalışacak olan deneyimli çalıştırıcı, kararını yapılacak son antrenmanın ardından verecek.

Atiba Hutchinson, bu sezon 18 Süper Lig maçının 16’sında görev aldı. Kanadalı futbolcu, Marcelo ile birlikte takımda en fazla süre alan isim oldu.