Galatasaray kaçtı Beşiktaş kovaladı!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı.

GİRİŞ 24.09.2016 20:03 GÜNCELLEME 25.09.2016 15:04
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı.

Vodafone Arena'da oynanan ilk derbi mücadelesinde konuk ekip Galatasaray, 8. dakikada Eren Derdiyok ve 44. dakikada Bruma'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Beşiktaş, 73. dakikada Marcelo ve 78. dakikada Cenk Tosun'un golleriyle skoru 2-2'ye getirdi ve maç da bu skorla sona erdi.

Beşiktaş ve Galatasaray bu sonuçla puanlarını 11'e yükselttiler.

Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 2

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Ceyhun Sesigüzel

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner Erkin, Hutchinson, Gökhan İnler, Olcay Şahan (Dk. 46 Abouakar), Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Talisca), Quaresma, Cenk Tosun (Dk. 85 Adriano)

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu (Dk. 78 Cavanda), Chedjou, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 78 Josue), Sneijder, Bruma (Dk. 88 Sinan Gümüş), Eren Derdiyok

Goller: Dk. 8 Eren Derdiyok, Dk. 44 Bruma (Galatasaray), Dk. 73 Marcelo, Dk. 77 Cenk Tosun (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 22 Sneijder, Dk. 65 Tolga Ciğerci, Dk. 83 Muslera (Galatasaray), Dk. 55 Quaresma, Dk. 90+3 Tosic (Beşiktaş)

ABDULLAH GÜL VE BAKANLAR TRİBÜNDE 

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında oynanan derbi maçta 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Akif Çağatay Kılıç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu şeref tribününden maçı takip etti.

BAŞKANLAR YAN YANA MAÇI İZLEDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bin 300 gün sonra Dolmabahçe'deki derbi maçı birlikte izledi. Başkan Özbek, stada sarı-kırmızılı taraftarlarla yoğun güvenlik önlemleri altında geldi.



Öte yandan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı Robetro Rossetti statta derbi maçı izledi.

ALİ PALABIYIK İLK DERBİSİNİ YÖNETTİ

FIFA kokartlı hakem Palabıyık, Beşiktaş ile Galatasaray arasında Vodafone Arena'da karşılaşmayla kariyerindeki ilk derbi mücadelesini yönetti.



TRİBÜNLER DOLU

Kulüpler Birliği Vakfı'nın tavsiyesi sonrası gündeme alınan ve İl Güvenlik Kurulu tarafından deplasman yasağının kaldırılmasından sonra sarı-kırmızılı taraftarlar da tribündeki yerlerini aldı ve Vodafone Arena tamamen doldu.

YORUMLAR 51
  • Ali Asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Top içinbir araya gelen 40 bin kişi. Allah için kermes var biraraya gelelim desek 40 kişi zor gelir. 2 lira bağış yap desek Allah peygamber için yapmaz. 200 TL acımadan verir. Allah akil fikir versin ne diyim
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sunu da soylemek gerekir bu bjk kolay kolay mac kaybetmez, kadro gercekten genis ve alternatifli. Evet ilk yari kotu oyanasakda 2-0 dan geri donebiliyorsa bir takim bu buyuk takimdir. Zaten Senol hoca gibi teknik adama sahip olmak basli basina bir luks, oyunu okuyup maci cevirmesini biliyor.
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu takımda olcay ve tosiç olursa ve forvettede cenk olursa her maç sitres olur bu takımın 11 inde bu üç futbolcunun yeri yok atınç diye bir beşiktaşın futbolcusu var her korner tehlikeli oldu şenol bunu görmüyormu birde basın toplantısında gazeteciye tepki gösteriyo
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tosic kac mactir macin adami, adeta yeniden dogdu. Sampiyonlar liginde de haftanin 11 indeydi. Cenk de takimin gol krali suanda, bunlari da gorelim. Bjk ilk yarida takim halinde kotuydu isi bireysellestirmeyelim.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Macin hakki beraberlikti. Ilk yari kotu olan BJK ikinci yari kendine gelen BJK.
    Cevapla
  • Musti 68 7 yıl önce Şikayet Et
    Kuarejma neden pas vermedi son dakikada anlamadım. Fabri stresli. Ben bjk takımının forvet eksiği var diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle