Beşiktaş'a Oğuzhan'dan kötü haber!

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Konyaspor maçının 62. dakikasında sakatlandı.

Beşiktaş'a Oğuzhan'dan kötü haber!
Beşiktaş'a Oğuzhan'dan kötü haber!
GİRİŞ 27.08.2016 00:37 GÜNCELLEME 27.08.2016 00:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, ikinci yarıda sakatlandı. Problem yaşayan Oğuzhan oyuna devam edemedi ve 63'te Rhodolfo ile değişti. Oğuzhan, sahalardan 10 gün uzak kalacağı öğrenildi. Genç oyuncunun yapılan ilk kontrollerinde sol kalça adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Oğuzhan'ın sahalardan 10 gün uzak kalması bekleniyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından Oğuzhan'ın A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ta Rhodolfo da 7 ay sonra sahalara dönmüş oldu. Brezilyalı oyuncu, şubat ayında geçirdiği sakatlığın ardından ilk kez siyah beyazlı formayı giydi.

Rhodolfo, geçen sezonun 20. haftasında oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında sakatlık yaşamıştı. 7 Şubat'taki karşılaşmada sağ diz çapraz bağlarında kopma meydana gelen Brezilyalı stoper, 7 ay süren tedavisinin ardından formasına kavuştu.

YORUMLAR 3
  • bozok 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu kadroyla şampiyon olamaz. Transfer şart.
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu şenol hoca şu necip i neden kadroya alıyon hadi aldın neden ilk 11 de sahaya sürüyon adam her maç takımı yakıyo ben buradan görüyom necip bu takımın oyuncusu değil tosiç değil bec değil yeter artık gönderin bunları ama önce necipten başlayın necip i bu takımda istemiyoruz
    Cevapla
  • reyisreyizi 7 yıl önce Şikayet Et
    Beck kalsın
    Cevapla