Avrupa devinden Oğuzhan'a dudak uçuklatan teklif

Siyah-Beyazlılar’da bu sezon yaptığı büyük çıkışla dikkat çeken Oğuzhan Özyakup’a, İtalya Serie A devi İnter talip oldu.

Avrupa devinden Oğuzhan'a dudak uçuklatan teklif
Avrupa devinden Oğuzhan'a dudak uçuklatan teklif
GİRİŞ 30.05.2016 10:07 GÜNCELLEME 30.05.2016 10:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Serie A’da sezonu şampiyon Juventus’un 24 puan gerisinde 4. sırada kapatarak büyük hayal kırıklığı yaratan İnter'in, kadrodaki yeni yapılanma doğrultusunda ilk hedefi Oğuzhan Özyakup olarak belirlediği ve 13 milyon Euro’luk (43 milyon TL) öneride bulunduğu bildirildi.

Kartal, 25 milyon Euro istiyor

Siyah-Beyazlılar’da 31 mücadelede 9 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek kariyerinde zirve yapan ve genç futbolcunun A Milli Takım’ın Euro 2016 kadrosunda da yer alacak olmasını göz önünde bulunduran yönetimin; bu teklifi ilk etapta beklemeye aldığı öğrenildi. Genç ön liberodan Fransa’da yapılacak turnuvadan büyük bir patlama bekleyen Beşiktaşlı idarecilerin, Oğuzhan'ın değerini 25 milyon Euro (83 milyon TL) olarak belirledikleri ifade edildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon ne la kardeş sen bu dünyadan değilsin yada yaşın 16 17 eğer ki bu yaşın üstündeysen muhattap olmuyorum baştan söyliyeyim
    Cevapla
  • Selman 7 yıl önce Şikayet Et
    Yok devenin nalı. Bu adamlar yıldızdı da biz mi görmedik. Bunun edecegi 4 milyon euro. Bir lira fazla etmez. Bjk derhal satmalı. Yoksa fener gibi seneye hepsi elinde patlayacak.
    Cevapla
  • gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Gözün kör arkadaşım. Bu turnuvanın yıldızı olacağına şüphem yok.İnternetten bi araştır frikiklerini seyret bayılacaksın garanti.
    Cevapla
  • Baskentli 7 yıl önce Şikayet Et
    Para iyiymiş satin gitsin...
    Cevapla
  • ilhan 7 yıl önce Şikayet Et
    13 çok az.Minimum 20 eder.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    o paraya oğuzhanın tek bacağını vermezler. Başka kapıya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle