Orman beğendi sosyal medya yıkıldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sosyal medya hesabında taraftarların paylaşmış olduğu Radamel Falcao fotoğrafını beğendi.

Orman beğendi sosyal medya yıkıldı
Orman beğendi sosyal medya yıkıldı
GİRİŞ 12.05.2016 18:35 GÜNCELLEME 12.05.2016 18:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun sadece bir adım uzağında olan Beşiktaş'ta transfer döneminin yaklaşmasıyla hareketlilik de başladı.

Beşiktaşlı yöneticiler'in, Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Monaco'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao ile temasa geçtikleri iddia ediliyordu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kendisine ait instagram hesabından taraftarların paylaşmış olduğu Radamel Falcao fotoğrafını beğenerek, Falcao iddilarını daha da güçlendirdi.

Porto'da gösterdiği üstün performansla Atletico Madrid'e 40 milyon Euro bedelle tranfer olan Falcao, Atletico Madrid ile 91 maçta 70 gol ve 9 asist yaparak büyük kulüplerin dikkatini çekti. rusların satın aldığı Monaco, Falcao'yu Atletico'dan 43 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Ancak sakatlık yüzünden fazla şans bulamadı ve önce Manchester United'a sonra da Chelsea'ye kiralandı. Falcao sezonun bitmesiyle Monaco'ya geri dönecek.

YORUMLAR 2
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    ne falcaosu ya man u onu kadro disi birakmis zat3n bos transfer.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    maliyeti yuksek olacaksa hic gerek yok. cenk tosun yeterli. bir tane de maliyeti uygun iyi bir forvet olursa daha faydali olur.
    Cevapla