Robben Türkiye'ye geliyor! Masaya oturdular

Geçen sezon birçok transferde başrol oynayan yönetici Erdal Torunoğulları’nın Robben ile Hollanda’daki evinde buluştuğu öğrenildi.

Robben Türkiye'ye geliyor! Masaya oturdular
Robben Türkiye'ye geliyor! Masaya oturdular
GİRİŞ 12.05.2016 10:51 GÜNCELLEME 12.05.2016 10:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Geçen sezon birçok transferde başrol oynayan yönetici Erdal Torunoğulları’nın 2 ay önce Hollanda’ya gittiği ve yıldız futbolcunun babasıyla görüştüğü ortaya çıktı. Bu temasta aynı zamanda oğlunun menajerliğini de yapan Hans Robben’in, “Daha önce Fenerbahçe’den de bir teklif geldi. Ancak Türkiye planlarımız arasında yok” yanıtını verdiği öğrenildi. Ancak Torunoğulları pes etmedi.

Aile faktörü devrede

Hollanda’da iş yapan, fabrikaları olan çok saygın bir aileye mensup Torunoğulları’nın yakın zaman önce yine hatırı sayılır aracılar vasıtasıyla bu kez Robben’in kendisiyle masaya oturduğu bildirildi.

Görüşme Robben’in evinde ve son derece sıcak bir ortamda geçti. Beşiktaşlı yönetici, adım adım gelen şampiyonluk ve dolayısıyla Şampiyonlar Ligi, yeni stat, yeni yıldızlar ve cazip sözleşme teklifini bir kez daha aktardı. İlk etapta,Gündemimizde yok” diyen Robben ailesinin son görüşmede Türkiye fikrine hayli sıcak bakmaya başladığı ifade edildi.

Torunoğulları’nın son buluşmada sezon sonu için bir randevu daha aldığı ve şampiyonluğun resmen ilanından sonra tekrar Robben ile görüşmek için soluğu yurt dışında alacağı kaydedildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 16
  • Oki 7 yıl önce Şikayet Et
    Robben bitmis bir futbolcu hollanda milli takimina bile cagrilmiyor takimi satis listesine koymus ama turkiyedeki kulubler bunu gormuyormu bilmiyormu yada kulub yonetimleri baskanlari futboldan anlamiyor
    Cevapla
  • Murat Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar iyi olsada çok gereksiz bir transfer, dengeyi bozar. Sırf forma satışı içinde deymez.
    Cevapla
  • bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim bizdede ne gencler var onlara Verin milyonlari AMA yabanci yalakasisiniz on kamyon bugday satip bir Telefon alma heveslisi zihniyetler.
    Cevapla
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Robenin Türkiyede oynaması iyi olur, beşiktaş almazsa biz alalım. İyi fikir.
    Cevapla
  • Vatan daş 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye masaya oturuyorlar kardeşim, iki sandalye bulamamışlar mı?
    Cevapla
  • Yurt taş 7 yıl önce Şikayet Et
    Malesef bulamamışlar,.O kadar para var ama sandalye yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle