Şenol Güneş: Hakikaten üzüntü verici

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçta iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Şenol Güneş: Hakikaten üzüntü verici
Şenol Güneş: Hakikaten üzüntü verici
GİRİŞ 07.02.2016 22:55 GÜNCELLEME 07.02.2016 22:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güneş, ligde ikinci yarının ilk resmi maçını oynadıklarını anlatarak, "Bugün iyi başladık ve iyi bitirdik. Oyun içinde hatalarımız, eksiklerimiz vardı ama daha çok doğrularımız vardı. Kazanma isteğimiz önemliydi. Takım olarak ciddiyetli, oyun disiplinine bağlı olarak, yeteneğimizi oyun anlayışı içinde kullanmaya çalıştık. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarımız çok güzel destek oldu. Tribünü doldurdular ve sahaya olumlu katkı yaptılar" diye konuştu.

- "Rhodolfo'nun sakatlığına üzüldük"

Şenol Güneş, karşılaşmadan iyi bir skorla ayrıldıklarını ancak Luiz Rhodolfo'nun sakatlığına üzüldüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Rhodolfo'nun sakatlığına üzüldük. Hakikaten üzüntü verici. Ersan'ın gidişine üzüldüm hem iyi bir oyuncu hem de iyi bir insanı kaybettik. Takım için lider bir oyuncuydu. Yeni katılan arkadaşlarımız da gayet iyiler. Bugün de iyi işler yaptıklarını düşünüyorum. Rhodolfo'nun sakatlığı ciddi görünüyor. Bizim için büyük bir kayıp olacak. Eksiklik ve fazlalıklara bakmak doğru değil, şartlar içinde en iyisini sunmaya çalışacağız. Elimizdeki kadroyla maçları oynayacağız. Ertelenen iki maç bizim aleyhimize oldu. Onları lehimize çevirmek için oyuncuların biraz daha özveri bekleyeceğiz. Umarım öyle olur."

- "Kararları yönetim ve başkan verir"

Şenol Güneş, Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e transfer olması ve Rhodolfo'nun sakatlanmasıyla stoper bölgesinde sıkıntı yaşayıp yaşamayacaklarına yönelik soru üzerine şöyle konuştu:

"Ersan gitmiş ve Rhodolfo sakatlanmışsa başka çözüm yolu arayacağız. Kulüpte kararları ben değil, yönetim kurulu ve başkan verir. Benim tavrım olmaz ama görüşlerim vardır. Bunu yönetimle paylaşırım. Kamuoyuyla hiç paylaşmadım. Her oyuncuyla ilgili düşüncelerimi yönetime söyledim. İşe girene de çıkana da ben karar vermiyorum. Ben bu kulübün, yönetim tarafından çalışmak için alınan teknik adamıyım. Bu işi yapıyorum. Onun dışındaki beyanlar bana ait değil. Başkanla hiçbir olumsuz ilişkimiz yok."

- "Tolga gayet iyi çalışıyor"

Şenol Güneş, karşılaşmada başarılı bir mücadele sergileyen Tolga Zengin'in iyi bir kaleci olduğunu anlatarak, "Tolga maalesef geçen sene kayıp bir kaleci. Hem kuvvet hem psikolojik hem de teknik olarak kopması oldu. Gayet iyi çalışıyor. Aldığımız kaleci Boyko da iyi kaleci. Kimin oynayacağını bilmiyorum. Çarşamba günü başka bir kaleci oynayacak belki. Koşullara bakarak her kaleci hem oyuncumuz oynamaya hazır olmalı" ifadelerini kullandı.

Maçta görev vermediği Ricardo Quaresma ve Kerim Frei'ın formda olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bekleyenin şikayetçi olup küsmesini değil, görev alanın en iyisini yapmasını bekliyorum. Takım olmak böyle bir şey. Hiçbir oyuncuyla ilgili olumsuz düşüncem yok. Oyuncu da böyle bilmeli" diye görüş belirtti.

- "Taraftarı Beşiktaş'ın hem sembol hem de gururudur"

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın taraftarlarıyla bütünleştiğinde çok daha başarılı olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarı Beşiktaş'ın hem sembol hem de gururudur. Dolayısıyla ben takıma destek olmalarını bekliyorum. Şartlar ne olursa olsun, iyi günde kötü günde birlikte olacağız. Kazandığımız maçlarda futbolcuların, teknik heyetin, yönetimin gayreti kadar taraftarın da desteği var. Hepimiz değişiyoruz ama taraftar her zaman burada kalıyor. Beşiktaş taraftarlığı yok olmuyor. Bugünkü gibi sahip çıkmalarını, sadece takıma sahip çıkmalarını bekliyorum. Bugün de o yansımayı gördük."

YORUMLAR 1
  • ende 8 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca da adam ya. mütevazi ama kararlı
    Cevapla