Fikret Orman açıkladı! Ersan gidiyor mu?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ayrılacağı iddia edilen Ersan Gülüm hakkında konuştu.

Fikret Orman açıkladı! Ersan gidiyor mu?
Fikret Orman açıkladı! Ersan gidiyor mu?
GİRİŞ 20.01.2016 17:23 GÜNCELLEME 20.01.2016 18:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak ile beraber Bakırköy Beşiktaş Derneği'nin açılışını yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Vodafone Arena Stadı inşaatında hayatını kaybeden 50 yaşındaki Şahin Aydoğdu için duyduğu üzüntüyü dile getiren başkan Orman, "Esas bugün moralim çok bozuk. Statta kaza oldu. Bir işçi kardeşimiz rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin. İnşallah bu olayın tekrarı olmaz" dedi.

Siyah Beyazlıların transfer gündemini değerlendiren Fikret Orman, Boyko, Alexis Delgado ve Çin kulüplerinin radarında olan Ersan Gülüm ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"BOYKO PIRLANTA GİBİ BİR OYUNCU"

"Boyko'nun kaleyi koruyup korumayacağını Şenol Güneş karar verir. Bizim böyle bir takviye yapmamız lazımdı onu yaptık. Zaman biraz daha el verseydi daha da iyi şartlarda alabilirdik diye düşünüyorum. Ama iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Epeydir izlediğimiz ve bildiğimiz bir oyuncu. Çok iyi pozitif pırlanta gibi bir oyuncu aldık. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası teknik heyetimizin işi. Artık o oynar Tolga oynar onları hocamız belirleyecek.

ALEXİS DELGADO'NUN TRANSFERİYLE İLGİLİ

Beşiktaş halka açık bir kulüp olduğu için bizim atmış olduğumuz her adım zaman içinde platformdan bilgilendiriliyor. Şu an bizim resmi olarak yapacağımız bir açıklama yok. 

"ERSAN'IN KAFASININ KARIŞTIĞI FALAN YOK BİR YERE GİTMİYOR"

Ersan gülüm için öyle bir niyetimiz yok. Ersan'ın da kafasının karıştığı yok. Beşiktaş futbol takımı, başından sonuna kadar tek bir şeye konsantredir o da şampiyonluktur. Maalesef size sitem olarak bir şey söylemek istiyorum: Sabahları bazı haberler okuyorum. Ne hikmetse bizim bütün futbolcularımız şu kadar Euro falan. Tabii bu bizim takımımızın değerini gösteriyor ama söylemekten dilimde tüy bitti Beşiktaş kısa vadeli planlarla yönetilen bir kulüp değil. Yani biz bir sezon sonrasını da planlayarak gidiyoruz. Böyle günlük hareketlere göre hareket etmiyoruz. Bizim yaptıklarımızı bir gün anlarsınız. O zaman ne demek istediğimi kamuoyu da anlar. Beşiktaş'ın bir oyuncuyla alakalı tasarrufu yoktur. "

Başkan Fikret Orman gelecek sezon için bir oyuncu daha transfer edip kiraya verebileceklerini belirterek, "Üçüncü bir transfer olabilir. Büyük bir ihtimalle de olacak. Bu transfer bu sene için değil bir dahaki sene için de olabilir. Bu sene içinde gerçekleştirebiliriz ama esas kadromuza önümüzdeki sene girebilir. Hatta transfer yapıp kiraya bile verebiliriz. Öyle bir durum da söz konusu. Bu transfer yabancı olabilir. Görüşmelerimiz bittikten sonra açıklarız" diye konuştu.

"BAŞKA KULÜPLER NE YAPIYOR ONLARIN BİLECEĞİ İŞ"

Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play konusunda yaşadığı sıkıntılara cevap vermeyen Orman bu konudaki görüşlerini, "Bizi kendimiz alakadar ediyor. Bizi başka kulübün işleri hiç alakadar etmiyor onların kendi bileceği iştir. Ben ancak kendi kurumumu ve camiamı bağlayan şeyler sorarsanız cevaplarım. Bizim bir rotamız var o rotamızda UEFA istiyor diye değil, bizim zihniyetimiz bu olduğu için ve artık bu kadar büyük kurumların profesyonelce ve doğru bir zihniyetle yönetilmesi gerektiğini düşündüğümüz için o misyonda yönetmeye çalışıyoruz. Başka kulüpler ne yapıyor o onların bileceği iştir" şeklinde dile getirdi.

"TAKIMIMIZA VE HOCAMIZ GÜVENİYORUZ"

Fikret Orman şampiyonluk yarışı işe alakalı olarak da, "Beşiktaş lider olarak girdi. Lider olarak devam edecektir. Bir maç eksiğimiz var zor bir Trabzon deplasmanına gidiyoruz. Hayırlısı olsun. Beşiktaş her yere kazanmak için gidiyor. Trabzonspor da kazanmak isteyecektir. Bir derbi müsabakası, elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz" dedi.

YORUMLAR 1
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bütçene göre gençleri ve gelecek vadeden oyuncuları al
    Cevapla