Beşiktaş'ta deprem! Fikret Orman açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman en kısa sürede kongreye gideceklerini açıkladı.

Beşiktaş'ta deprem! Fikret Orman açıkladı
Beşiktaş'ta deprem! Fikret Orman açıkladı
GİRİŞ 24.05.2015 18:51 GÜNCELLEME 24.05.2015 21:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gerçekleştirilen idari ve mali genel kurul toplantısında, seçime gitme kararı alacaklarını açıkladı.

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda eleştirilere yanıt veren Orman, salonda gördüğü üslup ve tablo sonrası böyle bir karar aldıklarını dile getirdi.

Orman, en kısa sürede yönetim kurulu olarak bunun kararını alacaklarını belirterek, "Anladım ki siz seçim istiyorsunuz. Sandığı koyarız ve güven oylamasına gideriz. İlk yönetim kurulu toplantısında sandığı ne zaman koyacağımızı söyleriz. El mi yaman bey mi yaman görürüz" dedi.

Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic'i kendilerinin seçtiğini ve bu nedenle şampiyonluğun kaçmasındaki en büyük sorumluluğun da kendilerinde olduğunu dile getirdi.

Kendisinin belli bir üslupla geldiğini kaydeden başkan Orman, "Beğenmiyorsanız o üslupta birini seçersiniz. Överken Süleyman ağabeyi övüyorsunuz, onunla paralel yürürken beni eleştiriyorsunuz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Turan 8 yıl önce Şikayet Et
    livevpool maçı yeterdi kalması için
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Seba ile kendini bir tutman çok abartılı olmuş.Korkak Biliçi seçtiğine göre evet suçlu sensin.Takım Ankara'da MAÇ yaparken sen ABD'de MAGAZİNSEL işler peşinde idin.Söylenince de ZORUNA gidiyor.Ya yap ya da BOL gelen görevi yapacak birine bırak.
    Cevapla
  • kkartal 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Beşiktaş'a yakışan adam gibi adam.
    Cevapla
  • Yeter 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeter birakta besiktas buyuk Bir derten kurtulsun
    Cevapla
  • yuxel 8 yıl önce Şikayet Et
    ben ce iyisini yapmışsın
    Cevapla