Demba Ba'dan olay olan tweet

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Demba Ba'dan olay bir mesaj geldi.

Demba Ba'dan olay olan tweet
Demba Ba'dan olay olan tweet
GİRİŞ 16.05.2015 23:22 GÜNCELLEME 16.05.2015 23:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Demba Ba'dan kafaları karıştıran bir mesaj geldi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından mikro blog sitesi Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Senegalli oyuncu, "Bu dünyadaki bazı insanlar, gerçekten utanmalı" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş taraftarları, Demba Ba'nın bu sözlerinin, Galatasaray'ın Sneijder ile bulduğu goldeki hareketleri tartışılan Gençlerbirliği kalecisi Ferhat için söylediğini iddia etti.

YORUMLAR 15
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende sana çok ısınmıştım bir galatasaylı olarak hatta,Beşiktaş şampiyon olursa Sultan Ahmette hep birlikte sabah namazında buluşalım Twetin bile hoşuma gitmişti,yeterki insanlar namaza gelsin varsın Beşiktaş şampiyon olsun diyede içimden geçmedi değil,ama şu yaptığın ayıp ötesi bir Müslümana yakışmayacak derecede ciddi bir başkasının günahını almadır.Tabii sözlerin Stancu yaysa.
    Cevapla
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu isleri gs kazanınca zorunuza gidiyor neden çünkü hamza hocanın bu kadar basarili olacağına ihtimal vermiyordinuz da ondan catlayin
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Dembaba haklı gs utanı.n yazklar olsu size
    Cevapla
  • kasırga 8 yıl önce Şikayet Et
    Ve Ferhat aşkı için dağları deler:)
    Cevapla
  • kasırga 8 yıl önce Şikayet Et
    maçta sadece stancu ve kaleci değil iyi izleyip bakın. gençler birliği iyi mücadele etti evet ama gençler birliğinin diğer forveti Hleb'e dikkat edin. her topu ezdi. sanki vurmak istemedi. mücadele eder gibi yaptı.
    Cevapla
  • ilhan cavcavın açıklamaları 8 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin geçenlerde ilhan cavcav kendisine bir kulubün para teklif ettiğini ve almadığını açıklayıp,şike yapmayacağı hakkında algı operasyonu yapmıştı.maç oynandı ve herkes gördü ki gb li bazı futbolculara oynamayın denilmiş..şike her zaman vardı ve var olmaya devam edecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle