Abdullah Gül, Vodafone Arena'yı gezdi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kulüp yöneticileriyle birlikte Vodafone Arena'yı gezdi.

Abdullah Gül, Vodafone Arena'yı gezdi
Abdullah Gül, Vodafone Arena'yı gezdi
GİRİŞ 05.05.2015 14:50 GÜNCELLEME 05.05.2015 15:54

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra asbaşkan Umut Güner ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil'in de hazır bulunduğu ziyarette, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yapım çalışmaları süren Vodafone Arena'nın inşaat faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Abdullah Gül'e, ziyareti sırasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman eşlik etti. Gül, “Burası bitince herhalde dünyanın en güzel stadı olacak. Konum itibariyle dünyada böyle bir stat söz konusu değil” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, stadı çok güzel bulduğunu belirterek, "Burası bitince herhalde dünyanın en güzel stadı olacak. Konum itibariyle dünyada böyle bir stat söz konusu değil. Vaktiyle olmasaydı burada stat yapmak hayal bile edilemezdi. Gayet güzel olmuş. Başta sayın başkan olmak üzere bütün yönetim kurulunu herkesi tebrik ediyorum. İnönü'de unutamadığım maç çoktu. Üniversite yıllarımızda rahat gelip gidiyorduk. Çok maç seyrettik. İnşallah açılışta şampiyonluğu da hediye edersiniz. Ayrıca takımın kendi stadı olmamasına rağmen şampiyon adayı olarak lige devam ediyor olması da takdire şayan bir durum. Buranın açılması her şeyden evvel Türk futbolu için çok iyi olacak" diye konuştu.

ORMAN'IN GÜL MUTLULUĞU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, Abdullah Gül'ü stadı görmek üzere davet ettiğini dile getirerek, "O da sağ olsun kırmadı. Büyük bir şeref verdi bütün Beşiktaş camiası adına. Bunlar bizi motive eden şeyler. Yaptıklarımızın takdir edilmesi bizi daha çok şevklendiriyor. Geldiği için sayın Cumhurbaşkanıma ben ve yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Stat gezisi sonrasında yapımı tamamlanan bir locada Abdullah Gül’ü ağırlayan Başkan Fikret Orman, Gül ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Vodafone Arena inşaatında çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: İHA