Slaven Bilic rest çekti

Slaven Biliç, futbolcularına sert bir motivasyon konuşması yaptı.

Slaven Bilic rest çekti
Slaven Bilic rest çekti
GİRİŞ 02.04.2015 03:43 GÜNCELLEME 02.04.2015 03:43

Beşiktaş'ın hocası Slaven Biliç, futbolcularına sert yüzünü gösterdi. Hırvat çalıştırıcı dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Deneyimli hoca, yaptığı motivasyon konuşmasında özetle ''Silkelenip kendinize gelin'' dedi. 

''BAHANEMİZ YOK''
 
Sezonun sonuna kadar oynayacakları 9 karşılaşma olduğunu ifade eden Biliç, ''3 takım başa baş bir yarış veriyor. Şu an 2.’yiz. Kalan maçların hepsini kazanırsak şampiyon oluyoruz. Bunu yapabiliriz. Ligin ilk yarısında tam da bu dönemde bir galibiyet serisi yakaladık ve 9 maçın 8’ini kazandık. Sadece G.Saray maçında puan kaybettik ve o karşılaşmada mağlup olduk. 
 
BU sezon çok sıkıntı çektik. Takvimimiz yoğundu, sürekli farklı şehirlerdeki statlarda maçlarımızı yaptık, kötü zeminlerde oynamak durumunda kaldık, sürekli seyahat ettik, çok sayıda sakatlık yaşandı vs. Şartlarımız malum. Çok şey söyleyebiliriz fakat bunların hiçbir önemi yok. Bunların arkasına da sığınamayız, bahane üretemeyiz. 
 
'GÜCÜMÜZ VAR'
 
Artık sezonun son virajındayız. Ancak puan kaybına tahammülümüz yok. Hata yapma lüksümüz de yok. 9’da 9 yapabiliriz. Buna hepiniz inanın. Şampiyon olabiliriz. Bu güce sahibiz. Eğer içinizde bu inancı taşımayan varsa hemen şimdi söylesin ve aramızdan ayrılsın. Ben yola şampiyonluğa inanan, başarabileceğine inanan, bunu kazanmak için her şeyini vermeye hazır oyuncularla devam edeceğim. Yönetim ve taraftarlar sizlere güveniyor. Bu destekle başaramayacağınız bir şey yok'' dedi.