"Teklifi gösterdi! Sen olsan ne yaparsın ağabey?"

Beşiktaş’ın, Tolgay Arslan transferinin mimarı olan Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları özel açıklamalarda bulundu.

"Teklifi gösterdi! Sen olsan ne yaparsın ağabey?"
"Teklifi gösterdi! Sen olsan ne yaparsın ağabey?"
GİRİŞ 30.01.2015 11:39 GÜNCELLEME 30.01.2015 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Torunoğulları, “Trabzon Başkanı, fotoğraf çektirmek istemiş, çocuk nezaketen kabul etmiş. Oyuncu forma tutmadı ya da imza atmadı. Kendisine çok yüksek rakamlar önermişler. Bunun ardından gece beni aradı, ‘Ağabey, lütfen Hamburg’a gel, kafam çok karışık’ dedi. İmza atmadığını öğrenince sabah saatlerinde Almanya’ya gittim. Beni havalimanından aldı ve otelde kendisiyle konuştuk. Trabzon tarafının teklifini bana göstererek, ‘Sen olsan ne yaparsın ağabey’ sorusunu yöneltti. Bizim teklifimizin çok üzerinde bir rakama ek olarak kendisine imza parası da önerilmişti. Ben de, mali olarak Trabzonspor’un teklifinin daha iyi olduğunu belirttim ve kendisine, ‘Kariyer mi, para mı?’ sorusunu yönelttim. ‘Eğer paraysa Trabzon’a gideceksin’ dedim. Teklifimizde artışa gitmeyeceğimizi söyledim.”

‘Onlara gelemeyeceğini söyle’

“Bu görüşme sırasında yanımızda olan menajeri, ‘Onların başkanları da burada’ sözlerini sarf edince müdahale ettim, ‘Beşiktaş Başkanı, bir futbolcunun ayağına gitmez. Sana en büyük hediyeyi Beşiktaş formasını vermekle yaptı’ cevabını verdim. Ailesiyle konuyu konuşup karar vermesi isteğinde bulundum. Sonra beni aradı ve Beşiktaş’a gelmek istediğini belirtti. Ben de Trabzon Başkanı, yöneticileri ve CEO’su’na da kararını bildir dedim. O da gitti, söyledi. Orada bir takım tatsız olaylar yaşanmış ama beni fazla zorlamasınlar! Ardından imzaları attık, fotoğraf çektirdik ve İstanbul’a
geldik. Biz imzayı attırdıktan sonra fotoğraf çektirdik. Beşiktaş ciddi bir kulüptür.”

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • kerem 9 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş avrupaya kaç topçu göndermiş son 10 yılda trabzonspor kaç tane göndermiş gece kulüplerinde kariyer yapar istanbulda.
    Cevapla
  • Laz 9 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuyu nasıl ayarttığını ne güzel anlatmışsın
    Cevapla
  • s2ahh 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazidan sen bu yorumu mu cikardin! Asil ayartmaya calisan, etik olmayan hareketler yapan ts baskanidir. Adamin ayagina kadar gitti baskaniniz ama havasini alip geri geldi! Koskoca Ts klubune böyle baskan yakismiyor bence...
    Cevapla