Fikret Orman fena patladı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinin ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.11.2014 00:45 GÜNCELLEME 03.11.2014 01:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, maçın hakemini sert dille eleştirerek kendileri lehine penaltı verilmediğini vurgulayarak, "Bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız" dedi.

Artık tarzlarını değiştireceklerini vurgulayan Orman, "Maçtan sonra konuşmam, adetim değildir. Ancak filmi geri saralım ve geçen haftaya gidelim. Bugün aynı laflar, rakip oyuncu tarafından söylendi ve hiçbir şey yapılmadı. Olcay'a gösterilen kırmızı kart ise bizim maçlarda her zaman 6 hakem de saha içerisinde oluyor. Bu maçta da yan hakem oyuna dahil oldu, bence hatalıydı. Oyuncumuz, arkadan bir müdahale yaptı ama hemen bıraktı, kırmızı kart gösterilecek bir pozisyon değildi. Demba Ba’nın pozisyonunun kesin olarak kırmızı kart ve penaltı olduğunu düşünüyorum. Her sene Beşiktaş’ın gidişatıyla alakalı karşımıza sistemli olarak enler çıkıyor. Bunları Beşiktaş camiası hak etmiyor. Bugünden itibaren tarzımı değiştirme kararı verdim. Biz de bundan sonra herkesin anlayacağı tarzda konuşacağız. Beşiktaş bu kadar emek ve zahmet içerisinde mücadele verirken, bunların yapılması ayıptır. Hele ki başkanımızın adının verildiği bir sezonda ayıptır. Beşiktaş camiası buna müsaade etmez. İlk önce de ben müsaade etmeyeceğim" diye konuştu.

YORUMLAR 21
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Hacıosmanoğlu size bas bas bağırdı. Toplanalım bunlara önlem alalım diye.. Siz ne yaptınız? Gömdünüz kafanızı kuma sustunuz. Şimdi canınız yanmaya başlayınca konuşmaya başladınız.
    Cevapla
  • AHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    bu fenerliler hak yemeye alışmış ayıptır dün beşiktaşın hakkının yendiğini bari kabul edin ama sizde nerde bu samimiyet
    Cevapla
  • Bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    Olcayınki sarı dan kırmızı değilmiş Topalınki Penaltı kırmızıymış, yuh be, Sen futbolcuna kız arkadan yapılan her müdahale sarıdır, bjk ye başkan olmuş futbolu bilmiyor, ikinci sarı ve kırmızı doğru. Topalın pozisyonu penaltı olsa bile kırmızı değil, ancak sarı.
    Cevapla
  • özberce madencilik 9 yıl önce Şikayet Et
    3.2 yendiğiniz maçta 3. golü son saniyede attığınızı ne çabuk unuttunuz sayın başkan o maçta hakem iyiydi de şimdimi kötü oldu hocanız bile maçtan günler önce lig de en iyi futbolu bu sezon fb nin oynadığını söylüyor
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    2. sarıdan kırmızı değilmi o...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle