Beşiktaş'a gece yarısı şoku! Saat 03:00'te...

Beşiktaşlı futbolcular, Bursa dönüşünde büyük bir şoka uğradı, Fikret Orman'a edilen küfürler terminalde kavga çıkarttı.

Beşiktaş'a gece yarısı şoku! Saat 03:00'te...
Beşiktaş'a gece yarısı şoku! Saat 03:00'te...
GİRİŞ 23.09.2014 11:43 GÜNCELLEME 23.09.2014 11:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 1-0 yenerek İstanbul'a mutlu dönen Beşiktaş'ın sevinci kursağında kaldı! Feribotla Bursa'dan dönen siyah-beyazlı takım, gece 03:00 sularında İstanbul'da büyük bir şok yaşadı.

Beşiktaşlı futbolcuları karşılamak için feribotun ineceği terminale giden 50-60 kişiden oluşan siyah-beyazlı taraftar grubu önce destek tezahüratları yaptı ardından da başkan Fikret Orman aleyhine tezahüratta bulundu.

Fikret Orman'a yapılan çirkin tezahüratın ardından devreye giren Pazarlama'dan sorumlu yönetici Yalçın Kaya Yılmaz ile siyah-beyazlı taraftarlar arasında arbede çıktı.

Taraftarlara müdahale eden Yılmaz'ın gömleği yırtılırken, şiddeti artan tartışmaya yönetici Mete Vardar da dahil oldu.

Vardar'ın araya girmesiyle sakinleşmeye başlayan taraftarlar, siyah-beyazlı futbolcular için tezahüratlar yaparak terminalden ayrıldı.

YORUMLAR 8
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara demirören gibi beceriksizler lazım yıldız diye iki tane bela getirecek sonrada takımı batırıp gidecek
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara demirören gibi beceriksizler lazım yıldız diye iki tane bela getirecek sonrada takımı batırıp gidecek
    Cevapla
  • tarık 9 yıl önce Şikayet Et
    çarşı nın terör örgütü gibi davranması hatta davranmayı bırak resmen devlet malına ve canına kastetmesi, teröre destek vermesi Beşiktaşa çok ama çok zarar vermiştir.
    Cevapla
  • kartal 41 9 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaştan nemalarını başkan kesince böyle oldular bunlar taraftar değil parazit olur ancak
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolu varmıki bitsin demiroren tüpcüsünün yonetti tff zaten bitik dünyaya rezil oldu hala o koltugu bırakmıyor bjk ta 8 sene taraftarın protestosuna ragmen gitmedi türk futbolunu sıfırlamadan gitmez .zaten o koltuga siyasi olarak sırf şikebahceyi kollamak icin geldi sahipleri git demeden gitmez şike var ama sahaya yansımadı diyeyek ne kadar kukla oldugunu gosterdi olum izlandadan sonra kazakistanda sırada bir türk olarak kazakistanı tutuyorum demirorenin volkan demirelin emrenin oynadıgı milli takımı desteklemiyorum sezon sonu konuşacagım diyen fatih terim bu tff başkanını kurullarını tanımıyordu ama para tatlı koşarak tüpcünün yanına gitti işte ülkedeki futbol ahlakı bu ülkede aktorler ve figoranlar var şikebahce bir yana digerleri bir yana na yani degil 12 mac 33 macta şike yapsa ona hic bir şey olmaz bu ülkede bir yasa cıkarttır meclis savcı bir mutalada bulunur yine şikebahce ve şikeci aciz yıldırım gibileri kurtulur bu ülkede. rıdvan dilmenin gurcan bilgicin adamışikecler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle