Büyük sürpriz! Beşiktaş masaya oturdu

Beşiktaş yönetiminin ‘İlgimiz yok’ açıklamalarına rağmen Ronaldinho’nun ‘Beni alın’ ısrarı sürüyor.

Büyük sürpriz! Beşiktaş masaya oturdu
Büyük sürpriz! Beşiktaş masaya oturdu
GİRİŞ 26.08.2014 08:28 GÜNCELLEME 26.08.2014 08:38

Brezilya ekibi Atletico Mineiro’dan ayrıldıktan sonra boşta olan Ronaldinho’nun Beşiktaş ısrarı devam ediyor. 34 yaşındaki futbolcunun menajerliğini yapan ağabeyi Roberto de Assis, İstanbul'a geldi ve Olimpiyat Stadı'na giderek, 19 Ağustos’ta oynanan ve 0-0 biten Arsenal maçını izledi. Sonraki gün ise başkan Fikret Orman'la görüştü.

OCAK AYINDA OLMAMIŞTI

Beşiktaş geçtiğimiz ocak ayında yoğun çaba sarf etmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. O dönem yıllık ücret olarak 3,5 milyon euro öneren Beşiktaş’ta bu kez ipler başkan Fikret Orman'ın elindeydi. Çünkü hiçbir kulüple anlaşamayan Ronaldinho, Beşiktaş’ta oynamak istediğini ağabeyi aracılığıyla Siyah-Beyazlılara iletmişti. Beşiktaş’ın ise bu yönde bir hedefi yok ancak istediği koşullar oluşursa transfere olumlu bakılabilir. Orman, pazarlığı 1,5 milyon euro ile başlattı. Assis ise 4,5 milyon euro istedi. Orman, fiyatı son olarak 2,5 milyon euroya yükseltirken, “4 milyon euro” yanıtını aldı.

GÖRÜŞME LONDRA'DA

Uzlaşma sağlanamadı ama görüşmeler de kapanmadı. Assis, yarın Londra'da yapılacak Arsenal rövanşı için İngiltere'ye gidecek ve orada Orman'la yeniden buluşacak. Süreçte kozlar Kartal’ın elinde olduğu için Assis’in indirime gitmesi bekleniyor. Brezilyalı yıldız, bir süre önce Galatasaray'a da önerilmiş fakat bu teklif İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’den dönmüştü.
 

KAYNAK: BUGÜN