Bilic: Sanchez'le selfie çektirecek değiliz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Arsenal maçı öncesi konuştu.

Bilic: Sanchez'le selfie çektirecek değiliz
Bilic: Sanchez'le selfie çektirecek değiliz
GİRİŞ 18.08.2014 17:35 GÜNCELLEME 18.08.2014 17:50

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Arsenal maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bilic'in açıklamaları şu şekilde;

"Arkamızdaki logo herşeyi anlatıyor. Bir laf vardır; Bir resim binlerce şeyi anlatır diye. Durum bu. Rakibi biliyoruz çok iyi tanıyoruz. Çok da iyi hazırlandık. Tüm Beşiktaş ailesi için önemli bir maça çıkacağız. Arsenal, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Bir hayalimiz, planlarımız var. Gerçekleştirmek için herşeyi yapacağız."

GÖKHAN TÖRE VE ATİBA OYNAYACAK MI?

"Töre fiziksel olarak hazır değil ama onunla ilgili kararı yarın vereceğiz. Atiba da tam olarak hazır değil. Oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı. Tek kişiye bağlı takım değiliz ama Atiba bizim anahtar oyuncumuz. Top bizdeyken rakipteyten çok önemli bir isim. Biz Atiba oynamayacakmış gibi hazırlık yapacağız.

PLANI UYGULAYACAK OLANLAR FUTBOLCULAR

"Oyunculuk döneminde Wenger'e karşı kazandığım zamanlar oldu ama olaya böyle bakmamak lazım. Bir sistemimiz bir planımız var. Bunu uygulayacak olan da futbolcular."

ARSENAL HAZIR MI?

"Tabi ki hazırlar. İki gün önce Premier Lig maçı oynadılar. Maçın son anlarında golü attılar. Ligin ilk haftaları her takım için zordur. Dünya Kupası'nda Almanya'da görev alan oyuncuları kullanmıyorlar, bu avantaj olabilir. Dolayısıyla bizim karşımıza hazır bir şekilde çıkacaklar.."

WENGER'iN SÖYLEDİĞİ İDDİA EDİLEN O SÖZLER

"Wenger'i kişisel olarak uzuun zamanldır tanıyorum Kendisi tam bir rol modeldir. Hiçbir kulübü bu şekilde rencide edeceğini ben düşünmüyorum."

SANCHEZ'LE SELFİE ÇEKİLECEK DEĞİLİZ

"Biz kime karşı oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Yarın akşam ve önümüzdeki hafta karşımıza çıkacak rakip Şampiyonlar Ligi'nde en uzun süre bulunan takımlardan biri. Onlar favori olabilirler ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor. Biz de sportmeniz diye gönüllerini yapacak değiliz. Alexis Sanchez'le Arteta ile selfie çekmemizi beklemeyin. Bir hayalimiz var, gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız."