Beşiktaş'tan sürpriz transfer! 33 yaşında...

Beşiktaş forvet hattını Senegalli golcü Demba Ba'yla güçlendirmesinin ardından ikinci bombayı da patlattı!

Beşiktaş'tan sürpriz transfer! 33 yaşında...
Beşiktaş'tan sürpriz transfer! 33 yaşında...
GİRİŞ 23.07.2014 09:51 GÜNCELLEME 23.07.2014 09:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar, İspanya La Liga ekibi Levante’nin Yunan sağ beki  Loukas Vyntra’yla bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki senelik anlaşma sağladı. 

Teknik direktör Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kazandıran Siyah- Beyazlılar’ın, aynı zamanda stoper bölgesinde oynama özelliği bulunan deneyimli futbolcuyla senelik 500 bin Euro’da el sıkıştığı öğrenildi. 

Kara Kartal’ın transfer için Levante’ye bonservis bedeli ödemeyeceği bildirilirken Vyntra’nın sözleşmesindeki opsiyonun, yeni sezonda 20 maça çıkması halinde devreye gireceği ifade edildi. 

Yunan futbolcunun, kulüpler arasındaki resmi imzaların atılmasının ardından Siyah-Beyazlı formayı giyeceği bildirildi. 

Almanya’nın zirveye çıktığı Dünya Kupası’nda ülkesi Yunanistan’ın Brezilya’daki turnuva k adrosunda yer alan Vyntra, Mavi-Beyazlılar’la 2 mücadeleye çıkmıştı. 

Hava toplarında etki 1.84’lük boyuyla özellikle hava toplarındaki etkinliğiyle bilinen deneyimli futbolcu, geçen sezonda takımı Levante’yle de 33’ü La  Liga’da, 5’i İspanya Kral Kupası’nda olmak üzere toplamda 38 karşılaşmaya çıkmıştı. 33 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda rakip fileleri 3 kez sarsmayı başarmıştı.  

YORUMLAR 4
  • oktay 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah. inşallah transfer gerçekleşirde sağ bek 2 yılda olsa sağlama alınır bu adam serdar kurtuluştan daha iyi iş yapmazsa benden futboldan anlamıyorum.adam geçen yıl 38 maç yapmış daha ne olsun futboldan anlamayanlar yorum yazmış sanki bizim türk oyuncularının yaşı 30 falan olanlar için en az 4 yaş küçültmüşler gidip araştırabilirsiniz afrikalı oyuncular hariç diğer ülke takım oyuncularının yaşı doğrudur neyse transfer gerçekleşsin adam formunda izleyenler bilir taş gibi sağ bek feyenord maçında ihtiyacımız var.saygılar
    Cevapla
  • mustafa kayış 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık paralara. bunu türk takımları ve bjk yapar başkasi yapmaz asla elin 33 luğunu geçensene aldın elinde kaldı şimdi yine neden ya akıllanmadınızmı nasıl bir düşünce nasıl bir akıl sende hiçmi düşünce yok
    Cevapla
  • ömer gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka sanırım. bu futbolcuyu kasımpaşa bile almaz. fikret orman hatır gönül işi mi yapıyor ?
    Cevapla
  • Erkan Durmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu yılda şampiyonluk göremez. . beşiktaş bu oyuncu ile mi şampiyonluğa oynayacakmış. bizim oyuncular 33 yaşına gelince 2. lig takımlarına gönderilir yada jubile yaptırılır. 33-35'li yaşlarda ki yabancı oyuncular ise yıldız oyuncu diye transfer edilir. Doğru transfer yapmayı ne zaman öğreneceğiz acaba?
    Cevapla