Orman yıllık 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Vodafone Arena'da başlayacağı gelecek sezonda şampiyonluk özlemini bitirmek isteyen Beşiktaş, transferde çıtayı yükseltti. Başkan Fikret Orman, yıldız transferi konusunda kesenin ağzını açtı.

Orman yıllık 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Orman yıllık 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı
GİRİŞ 05.04.2014 02:31 GÜNCELLEME 05.04.2014 02:31

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, Futbol Genel Direktörü Önder Özen'le yaptığı görüşmede Fernandes'in yerine alınacak 10 numara için harcanacak parayı düşünmemesini istedi.

Özen ile bir araya gelen Orman'ın, "Transfer edeceğimiz yıldız oyuncu çok iyi ve uzun yıllar katkı sağlayacaksa yıllık 4 milyon euro bile verebiliriz" ifadelerini kullandığı bildirildi.

ALEX DE SOUZA GİBİ

Yeni stadında yıldız futbolcuları taraftarların huzuruna çıkartarak ürün ve kombine satışlarını artırmak isteyen Başkan Fikret Orman, idareciler ve profesyonellerle yaptığı toplantıda, "Bulunduğumuz sezon için yaz döneminde birkaç tane yıldız oyuncuyla ilgilenmiştik. Maalesef gerekli bütçeyi bulamadık. Eğer Galatasaray veya Fenerbahçe'nin oynadığı statlardan birisinde olsaydık kombine satışlarını artıracak bir yıldız alabilirdik. Stat bulamadığımız için istediğimiz gibi yıldız alamadık. Fakat gelecek sezon masraftan kaçınmayacağız" diye konuştu. 

Fikret Orman'ın, yıldız oyuncu için yıllık 4 milyon euro bütçe ayırmasının ardından Hunt ve Van Der Vaart gibi isimlerin dosyasını rafa kaldıran Önder Özen, önce takıma katkı sağlayabilecek sonra tribünleri dolduracak bir 10 numara arayışına girdi. 

Brezilya'dan, İngiltere'ye kadar tüm üst düzey ligleri tarayan Özen'in, Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet eden Alex gibi bir 10 numara arayışlarına şimdiden başladığı ifade edildi.