'Gökhan G.Saray'a hayırlı olsun'

Erdal Torunoğulları, Gökhan Töre için belirlenen 7.5 milyon euro için indirim isteyeceklerini söyledi,“Galatasaray devreye girerse ve bu parayı verebileceklerse, kendilerine hayırlı olsun derim” yorumunu yaptı.

'Gökhan G.Saray'a hayırlı olsun'
'Gökhan G.Saray'a hayırlı olsun'
GİRİŞ 13.03.2014 02:53 GÜNCELLEME 13.03.2014 02:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, transfer konusunda net açıklamalar yaptı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basınla sohbet eden siyah-beyazlı yönetici, "Ne yapacağını Fernandes'e sormak lazım. En iyi kendisi bilir. Fernandes, kendi kaderini kendi belirleyecek" dedi.

Torunoğulları, golcü futbolcu Almeida ile de 2014 Dünya Kupası öncesi sözleşme uzatabileceklerini dile getirdi.

Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonunun Beşiktaş'ta olduğunu hatırlatan Erdal Torunoğulları, sözlerini şöyle devam ettirdi: 

''GALATASARAY'A HAYIRLI OLSUN''

"Gökhan'ın durumu olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Gökhan, Beşiktaş'ta forma giymeye devam etme konusunda son derece istekli. Kendisi bizim için çok önemli bir futbolcu. Rubin Kazan ile masaya oturacağız ama 7,5 milyon euroda diretirlerse, 'O kadar da değil' deriz. Eğer söylendiği gibi Galatasaray, Gökhan için devreye girdiyse ve bu parayı verebileceklerse ne diyelim, kendilerine hayırlı olsun. Bizden her istenen rakamı kabul edecek halimiz yok." 

Torunoğulları, Fethiyespor'un genç savunma oyuncusu Birol Parlak'ın Beşiktaş izleme komitesi tarafından takip edildiğini ve teknik direktör Slaven Bilic'in istemesi halinde transferin gerçekleşebileceğini duyurdu.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapmak zorunda oldukları kalan iç saha maçlarının gündüz oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yaptıklarını söyleyen Beşiktaşlı yönetici, "Tabii bu konuda yayıncı kuruluşun tavrı da çok önemli. Biz bu sene adeta deplasman takımı olduk. Dışarıda kazandığımız puanları kendi sahamızda kazanabilseydik, durum çok daha farklı olurdu" dedi.

YORUMLAR 3
  • hakan 10 yıl önce Şikayet Et
    tt arene. valla onu bunu bilmem galatasary stat saysında ki beşiktaş 4 sene geriden takip ediyor.yıllık 100 trilyn yani 4 senede 400 trilyon.beşiktaşa yapsalrdıda vergisini verselerdi bu kadar.galatasarayı kurtaran stattır
    Cevapla
  • mikail 10 yıl önce Şikayet Et
    hakan yorumuna beğeni yaptım. Birde yorum yapayım eşitlensin; Mecidiyeköydeki stada karşılık tt arena yapıldı, o stadda devletin bu stadda, galatasaray yerine langaspor ve ya çatladıkapıspor tutsaydı bu stadı gelirini kendileri çar çur edebilirdi, ama stadı galatasaray dolduruyor, gelirin vergisini ödüyor, çar çur ediyorsa sorun nedir? Beşiktaşın stadı kendisinin mi sanıyorsun? Galatasaray gibi yıllık ödemede daha az ödeyecek çünkü ben yaptım diyecek o kadar. Şükrü saraçoğluna gelirse zaten şükrü bey yok pahasına kulube bu yeri sattığı için stadları kulubündür, yok bahasına bjk ve gs'ye satsalardı onların olurdu fakat 33. dereceden ünvanlı şükrü bey kendi cemiyetine böyle bir kıyak yapması zaten yadırganamaz.... değil mi? Stadı kendilerin olduğunu söyleyen feneri kıskanmayız çünkü o devlet arazisinde yetiminde hakkı vardı ama taksitle bedavadan verdiler işte, taksitleri ödediler mi kim ödedi araştır istersen bedava bilgi bu kadar!!!
    Cevapla
  • hakan 10 yıl önce Şikayet Et
    tt arena. devlet bedavdan stat yaptı şimdi statın geliriyle bol kasadan harcıyor galatasaray.beşiktaşte kendi imkanlarıyla yapacağı stat için bir ertuğrul günayı yıllarca ikna edemedi.
    Cevapla