'Bu saatten sonra Messi olsa almayız'

Brezilya basınında Ronaldinho ile Beşiktaş hakkında çıkan transfer haberlerine Başkan Fikret Orman ve yönetimden tepki geldi.

'Bu saatten sonra Messi olsa almayız'
'Bu saatten sonra Messi olsa almayız'
GİRİŞ 01.02.2014 11:19 GÜNCELLEME 01.02.2014 12:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilya basınında Ronaldinho ile Beşiktaş hakkında çıkan transfer haberlerine Başkan Fikret Orman ve yönetimden tepki geldi.

Beşiktaş yönetimi bu kez Ronaldinho'nun oyununa gelmedi. Yetkisiz menajerler Ayhan Yeşilbaş ve bir takım medya tarafından Ronaldinho'nun sözleşmesini fesh ettiği şeklindeki haberlerin yayılmasından rahatsız olan Beşiktaş yönetimi sert çıktı.

Siyah beyazlı yöneticiler "Ronaldinho Brezilya'daki takımından alacağı ilk taksidi ödenmeyince sözleşmeyi fesih tehdidi ile fısıltı gazetelerine açıklama yapmış. Bu arada Beşiktaş yönetimine de dolaylı haber yollamış. Beşiktaş yönetimi olarak Ronaldinho tranfseri ile uzaktan yakından ilişkimiz olamaz. Çünkü Beşiktaş Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda ödenecek fiyatı belirttik. Ama onlar bize dönmedi. Bizde bu oyuncu ile transfer görüşmelerini tamamen kapattık" yorumunu yaptı

ORMAN SERT ÇIKTI

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman TRT'ye yaptığı açıklamada "Beşiktaş yönetimi olarak kendisine Brezilya'daki kulübünden fazla ücret teklif ettik ve onlardan yazılı kabul belgesi bekledik. Duyumlarımız bu oyuncunun kulübünden peşinat almaması üzerine menajeri aracılığı ile medyaya kulüp ile fesh olayını gündeme getirerek şantaj olarak kullanmış. Messi olsa bu saatten sonra Beşiktaş'a almayız." Beşiktaş Kulübü'nün menfaatleri herşeyin üstündedir" dedi

YORUMLAR 3
  • Hüseyin Er 10 yıl önce Şikayet Et
    cenk belcika senin çok bilmiş yorumlarından bıktık. cenk belçika senin ne gibi bir başarın var fikret orman Beşiktaş başkanı olmayı başarmış senin zihniyetinden olaylara bakarsak burda konuşmaya başta sen olmak üzere hiçkimsenin hakkı yok demek gerekir. Galatasaray' ın Gençlik Spor Bakanlığı ile hala sorunlar yaşadığı TOKİ' ye yaptırdığı bir stadı var Beşiktaş ise stadını kendisi yapıyor GS ın emeklilik için amerikaya mı gitsem gs demi kalsam diye düşünen drogbası var beşiktaşın ise avrupa takımlarınında talip olduğu oğuzhan gökhan pektemek v.b. oyuncuları var dünya kupasında ronaldonun takım arkadaşı olacak olan almeida gibi oyuncuları var sivok gibi türkiyenin önde gelen stoperlerinden biri var. ALex telles oynasın göreceğiz asıl sol bekmotta mı yoksa telles mi hepbirlikte izleyeceğiz. Beşiktaş en kötü dönemini yaşıyor ve kimseden dilenmiyor ama birilerinin geçmişte nasıl dilencilik yaptıklarını hepimiz biliyoruz.
    Cevapla
  • israfil balci 10 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Belçika. Ya Cenk sana ne oluyor adamlar alırlar almazlar ne bu aşağılama Çaban GS li olduğun her şeyinden belli sen daha adamın ne demek istediğini bile anlamıyorsun yorum yapıyorsun demekki sana kalsa BJK hiç bir şey yapmasın yerinde otursun geri kalsın sen ve takımın hep kazansın önce tarihine bak sonra konuş yahudi mason takımısınız.he sorarsan ben karşıyım ne messiyi alsınlar ne ronaldinhoyu ne onlar gibi artıkları hiç bir faydası olmaz sadece bir kaç seyirci çeker az buçuk geliri yükseler Yatırımı iyi oyunculara Genç oyunculara yatırsınlar He BU ARADA BJK WODAFOON STADI BİTTİĞİNDE TR nin Bİr numaralı stadı olcak ;)
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Belcika. Atti sakir, messinin 1 bacagini verseler bile milyonlar dokeriz, gelmis messi olsa almayiz, ulen messi size hic gelir mi, bence dunyada en son takim bjk olur :-)) yaw bu adam kendini ne saniyor? Bjk'i ne saniyor? ne avrupa basarisi var ne turkiye basarisi var, bos milyonlar dokuyor, bos bide yetmezmis gibi stadyum yapiyor ulen takim berbat basari yok hic birsey yok, gs'da en azindan yeni stadyumu var hem avrupa hem turkiye basarisi var bide yildizlarda var, sizde hic birsey yok gitmis yasli jones denen fernandesin kardesini getirdiniz iyi gecinirler sabaha kadar cekerler :))
    Cevapla