6 milyon avroyu duyunca çıldırdı!

Beşiktaş'ın Ronaldinho'ya yaptığı 6 milyon euroluk teklifi duyan Fernandes isyan etti ve Fenerbahçe'ye haber yolladı.

6 milyon avroyu duyunca çıldırdı!
6 milyon avroyu duyunca çıldırdı!
GİRİŞ 09.01.2014 12:45 GÜNCELLEME 09.01.2014 12:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan 3 milyon euro isteyen ancak en son 2.2 milyon euro teklif edilen Portekizli yıldız, Ronaldinho'ya 6 milyon euro önerildiğini duyunca isyan etti. Daha önce reddedilmesine rağmen F.Bahçe'ye aracılarla ikinci kez mesaj yollayan Fernandes'in 'Beni F.Bahçe'ye alın. Sizde patlama yaparım" dediği belirtildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Dört büyükler içinde ara transfer döneminin en sessiz takımı olan Fenerbahçe'de dün sürpriz gelişmeler yaşandı. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, kendisine verilmeyen paranın iki katından fazlasının Ronaldinho'ya önerildiğini öğrenince adeta küplere bindi ve soluğu Fenerbahçe'nin kapısında aldı.

Aracılar vasıtasıyla Fenerbahçe'ye haber gönderen Fernandes, sarı-lacivertli yöneticilerden sezon sonu için kendisini transfer etmelerini istedi. Portekizli futbolcunun "Beni alın. Fenerbahçe'de patlama yaparım. Takıma büyük katkı sağlarım" dediği ileri sürüldü.

YORUMLAR 2
  • Adem KARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Güldürme :). Böyle bir haber gönderdiyse bile kendisini rezil etmekten başka bir şey olmaz :D Bizden aldığını fb de belki alabilir. Gerçi olayın birde farklı boyutu var; fb ye gidince hep yedekte(belki oraya bile giremeyecek) oturacağından dolayı bedava para kazanmanın derdine düştüyse onu bilemem :D Ama sanmıyorum haber gönderdiğini.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Bi takimda para icin oynuyorlarsa bilin ki o takimdan bir cacik olmaz, elbette para onemli bir konu ama takimida harbi seveceksin butun mucadeleni yeteneklerini sergiliyeceksin ama bunlarin hic biri sergilemiyor hepsi tutturmus gece gunduz para para para, ulen avrupa takimi sana 2.2i degil sana 1 milyon bile zor verir fernandes efendi senide kimse almak istemiyor, kala kaldin turkiyede, bundan sonra gidecegin yer ancak dubai olur, artik seni portekiz milli takima bile almiyorlar bu genc yasina ragmen cunku huzur bozan kendini bi B.K sanan futbolcusun ozelligin yok git isine
    Cevapla