Bomba iddia: Açın kapıyı ben...

Cumartesi sabaha karşı kardeşi ve kuzenleriyle bara girmek isteyen tecrübeli oyuncu içeri alınmayınca böyle bağırdı.

Bomba iddia: Açın kapıyı ben...
Bomba iddia: Açın kapıyı ben...
GİRİŞ 07.01.2014 09:27 GÜNCELLEME 07.01.2014 09:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın olay adamı Sezer Öztürk'ün Almanya'da bacağından bıçaklanmasına yol açan olayın detayları bir bir ortaya çıktı. Cumartesi sabaha karşı meydana gelen olayın bir bardak bira nedeniyle çıktığı ve basit bir tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Şu anda koltuk değnekleriyle yürüyen Siyah-Beyazlı oyuncunun karıştığı kavga ise şöyle gelişti.

1- Ben milli oyuncuyum bana kapı kapanmaz

Sezer, kardeşi Halil İbrahim Öztürk, kuzenleri Bünyamin Öztürk ve Fırat Dilek ile birlikte cumartesi sabaha karşı 04.00'te Tanzhaus isimli bara gittiler. Görevlilerin “Kapalıyız, içki veremeyiz” demesi üzerine, Siyah-Beyazlı oyuncu bu duruma kızarak “Benim adım Sezer Öztürk. Ben milli oyuncuyum, açın kapıyı” diye bağırınca ortalık bir anda karıştı.

2- Sezer konuşurken kuzenleri kapıştı

Görevlileri iterek bara girdiğinde mekan sahibinin kumar makinasında oyun oynadığını gören Sezer “Beni tanımıyor musunuz? İki tane bira içip gideceğiz. Niye itiraz ediyorsunuz?” diye söylenirken, kapıdaki bar fedaileri ile Öztürk'ün akrabaları birbirine girdi. Kapıdaki görevli, Sezer'in kuzeni Fırat Dilek'i 6 yerinden bıçakladı. Sezer de koşarak olaya müdahele etti.

3- Polisler ifadeye geldi savcı incelemeye aldı

Ancak aynı görevli bu defa Sezer'e bıçağını salladı, sağ el parmağıyla ve bacağından yaraladı. Sezer ve akrabaları bölgedeki Velberter Kliniği acil servisine gitti. Burada yaralılara ilk müdahale yapılırken, Velberter Karakolu'ndan görevli polisler de hastaneye gelerek olaya karışanları sorguladılar. Olayla ilgili olarak savcılığın da inceleme başlattığı öğrenildi.

Reina'da kavga etti karakolda sabahladı

- Eskişehir'de oynarken, Pele ile saha içinde frikik kavgasına girdi, el kol hareketleri yaptı.
- Fener'deyken?Kocaman istifa edince “yağmurlu günde güneşi gördüm” tweeti atmıştı.
- Beşiktaş'a geldikten sonra Reina'da kavgaya karıştı, geceyi karakolda geçirdi.
- İbrahim Toraman ile kavga etti, kadro dışı bırakıldı.

14 santimlik kesik var

Barda bıçaklanan Sezer Öztürk'ün bacağına 14 dikiş atıldı. Yaralanan parmağına pansuman yapıldı. Beşiktaşlı oyuncunun ameliyata alınan kuzeni Fırat Dilek ise hayati tehlikeyi atlattı.

Beşiktaşlı Sezer Öztürk'ün büyük bir tehlike atlattığı kavganın ne kadar ciddi olduğu mekandaki kan izlerinden de ortaya çıktı. Barın kapısına ve duvarlarına bulaşan kan izleri uzun süre silinmedi. Siyah-Beyazlı futbolcunun kavga sırasında sağ el baş parmağı ile bacağına darbe aldığı ve bacağında 14 santimlik bir kesik oluştuğu belirtildi. Olay sonrası hemen Velberter Kliniği'ne giden yaralılardan Sezer'e 14 dikiş atıldı. Kuzeni Fırat Dilek ameliyata alındı, hayati tehlikeyi atlattı.
Bu arada Sezer'in kavga edip kadro dışı kaldığı İbrahin Toraman, “Sezer kardeşimizin başına gelen bu olay hepimizi üzdü. Acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sahalara döner” tweeti attı.

Hayati tehlikesi yok

Sezer'in babası İsmail Öztürk, “Allah'a şükürler olsun Sezer'in hayati tehlikesi yok. Kasığında da problem yok. Bacağında 14 santimlik bir çizik var. İçindeki kan pıhtılaşması alınacak. Futbol oynamasına engel bir durum söz konusu değil. 3 hafta sonra oynayabilir. Sezer'i hiç tanımayan Ali Güneş'in yaptığı açıklama ise çok anlamsız” dedi.

Kavga etmedi, ayırdı

Amca Feridun Öztürk, Sezer'in kavga eden kişi olmadığını belirterek, “Sezer, kardeşi, 2 kuzeni ve 2 arkadaşı halı sahada maç yaptıktan sonra bir lokale gidiyor. Burada alkolli bir kişi halasının oğlu Fırat Dilek'e saldırıyor ve 6 yerinden bıçaklıyor. Sezer ayırmak için araya giriyor ve tekme sallıyor. Bu sırada bacağına ve koluna bıçak isabet ediyor” diye konuştu.

 

Star

YORUMLAR 1
  • mehmet safa 10 yıl önce Şikayet Et
    Gönderilmeli. Pascal Nouma zamanında nasıl ahlaka muğayyir hareketinden dolayı Beşiktaş'tan gönderildiyse, Sezer Öztürk'ün de derhal takımla ilişkisinin kesilmesi gerekir. Beşiktaş zengin züppeliği yapanların değil halkın gönlünü temsil edenlerin takımıdır.
    Cevapla