Erdil Arpacı'dan Franco açıklaması

Beşiktaş'ta Pedro Franco'nun transferi konusundaki şok iddia konusu gündeme otururken, futbolcunun menajeri olarak gösterilen Erdil Arpacı konuştu...

Erdil Arpacı'dan Franco açıklaması
Erdil Arpacı'dan Franco açıklaması
GİRİŞ 06.11.2013 12:22 GÜNCELLEME 06.11.2013 12:22

Beşiktaş'ınsezon başında 2.4 milyon euroyatransfer ettiği Pedro Franco'nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde '1.5 milyondolara serbest kalır' maddesinin olduğu ve siyah-beyazlıların butransferde zarar uğradığıyla ilgili şok iddia gündeme damgasını vururken, haberde Kolombiyalı oyuncunun menajeri olarak gösterilen Erdil Arpacı'dan sürpriz bir açıklama geldi.

FIFA menajeri Erdil Arpacı, "Haberde adım geçince şok oldum. Çünkü futbolcunun menajeri ben değilim ve bu futbolcunun Beşiktaş'atransferiyleyakından uzaktan hiç bir alakam olmadı. Benim bu konuyla ilişkilendirilmem çok manidar" dedi.

Adının bu transferde geçirilmesinin birilerinin kendisiyle ilgili kötü niyetli bir planı olduğunu gösterdiğini belirten Arpacı, "Benim Franco transferiyle en ufak bir ilgim olmadı. Bu yıl Beşiktaş'la ilgim olan transferler McGroger'in satışı, Atiba'nın ve genç kaleci Günay'ın transferleridir. Neden benim adımı bu transfere ilişkilerdirdiler bir anlam veremedim. Benim bu transferle zerre ilgim alakam yoktur, kulüpten de bunun bilgisi alınabilir" dedi.

(sporx)