Beşiktaş isyanda! Mağdur oluyoruz

Beşiktaş'ta A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı: "Eskiden orta ve yardımcı hakemlerden mağdur oluyorduk. Şimdi de 4. hakemler çıktı. Bilic küfür etmediği halde 3 maç ceza alıyor, Caner'in faulünü kimse görmüyor"

Beşiktaş isyanda! Mağdur oluyoruz
Beşiktaş isyanda! Mağdur oluyoruz
GİRİŞ 23.10.2013 09:47 GÜNCELLEME 23.10.2013 15:52

Beşiktaş, özellikle 4. hakemlerden yana dertli. Siyah-beyazlı kulübün A takımdan sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı, Erciyes- Fenerbahçe maçında Caner Erkin'in, Yasin'e yaptığı hareket sonrası sert açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş, ilk dört hafta itibarı ile herkesin taktir ettiği bir takım olmuştu ki ortaya 4. hakem çıktı" diyen Kavalcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bilic, Muslera'ya zaman çalmasından dolayı, yaptığı hareketin yakışıksız olduğunu anlatan bir kelime söyledi. 4. hakem bunu 'F...k. you' diye rapor etti. Bu durum, hakemin raporunda ısrarcı olması ve ilk kez böyle bir şey yaşayan Bilic'in cezasına erteleme olmaması adına vahim. Daha önce bazı teknik adamların cezaları ertelenirken, aynı uygulamanın Bilic'e yapılmaması tarafımızca çok manidar karşılandı. Bir nevi 4. hakemin eliyle Beşiktaş'ın önü kesildi."

"HERKES CEZA İÇİN HEMFİKİR"

"F.Bahçeli Caner'in, Erciyesli Yasin'e yaptığı harekete bütün Türkiye şahit oldu. Herkes ceza konusunda hemfikir iken 4. hakem; 2 metre önündeki olayı görmedi, duymadı. Ve o 4. hakem orta hakeme 'Siz de görmeyin' diyebiliyor. Eskiden Beşiktaş orta ve yardımcı hakemlerden mağdur oluyordu, şimdi de 4. hakemler çıktı. Bir yerde her şeye karışan, diğer tarafta 'görmeyin' diyen. Bunun bir standardı olması lazım."

"HAKEMLE DE OLUR, HAKEMSİZ DE..."

"Beşiktaş iyi bir takım. Bu şampiyonluk yarışında sonuna kadar olur. Hakemle de olur, hekemsiz de... Türkiye'de seyir zevki veren takımın havasını ve moralini bozdular. Bilic saha kenarında görevini yapabilseydi 3 maçtaki görüntümüz daha farklı olurdu. Çünkü hocamızın saha kenarındaki performansı ve motivasyonu çok farklı. Yokluğu cezalı olduğu maçlarda çok fazla hissedildi."

"SEZER VE İBO'YA TEKLİF YOK"

"İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ün kavga etmesiyle ilgili gelen bütün raporlar değerlendirildi. Hocamız, yönetime raporunu sundu ve takımda huzur istediğini ifade ederek net bir tavır sergiledi. Biz de Beşiktaş yönetimi olarak onun raporu doğrultusunda konu hakkında önceki gün açıklanan kararımızı verdik. Şu ana kadar Toraman ve Öztürk için net bir teklif yok. Gelirse yönetim olarak değerlendiririz."

(sabah)