İşte Kartal'ın yeni yuvası!

Beşiktaş'ın yeni sezonda maçlarını nerede oynayacağı konusundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

İşte Kartal'ın yeni yuvası!
İşte Kartal'ın yeni yuvası!
GİRİŞ 23.06.2013 11:38 GÜNCELLEME 23.06.2013 11:38

Beşiktaş Kulübü'nde yeniden yapılmasına karar verilen İnönü Stadı'nın yıkım işlemleri 2 Haziran'da başlamış, ancak Gezi Parkı eylemleri nedeniyle çalışmalara 10 gün ara verilmişti. Yaklaşık 1 hafta önce yeniden başlayan yıkım çalışmaları tüm hızı ile devam ederken, Siyah Beyazlı takımın yeni sezonda maçlarını nerede oynayacağı konusundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

Bugüne kadar Atatürk Olimpiyat Stadı, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı, Türk Telekom Arena ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak için çeşitli görüşmeler yapan Siyah Beyazlı yönetim, planlamasını gerçekleştirdi.

SARACOĞLU VE ARENA'DA DÖNÜŞÜMLÜ OYNAYACAK

Yapılan temaslar sonucu Beşiktaş yeni sezonda maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı, Türk Telekom Arena ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dönüşümlü olarak oynayacak. Siyah Beyazlılar hazırlanan taslak plana göre UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirecek. Spor Toto Süper Lig maçları ise 1 hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, 1 hafta Türk Telekom Arena'da oynanacak. Ancak bu planın resmiyet kazanması için Galatasaray Kulübü'nün son onayı bekleniyor. Sarı Kırmızılı yönetim, bugün yapılan seçim sonrası ilk toplantısında bu konu ile ilgili son kararını verecek.

Bu toplantıda yönetim kurulu üyeleri düşünülen bu taslağı uygun görürlerse Beşiktaş gelecek sezon iç saha maçlarını sırasıyla Türk Telekom Arena ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayabilecek. Eğer iç saha maçları sıralamasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe derbisi oynanması gerekirse bu karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınacak. Aynı şekilde plana göre Türk Telekom Arena'da Galatasaray maçı oynanması gerekirse bu derbi de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili kesin bilginin önümüzdeki hafta resmi olarak açıklanması bekleniyor.

KAYNAK: DHA