F.Bahçe: Aldık, G.Saray: Almadınız

Fenerbahçe Ülker'in 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladığı İlkan Karaman için Galatasaray'dan açıklama geldi. İşte o açıklama..

F.Bahçe: Aldık, G.Saray: Almadınız
F.Bahçe: Aldık, G.Saray: Almadınız
GİRİŞ 17.08.2012 22:17 GÜNCELLEME 18.08.2012 01:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Ülker takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayan İlkan Karaman için daha önce 2011-2016 dönemini kapsayan bir sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada şöyle denildi: "Bugün bir kulübün resmi sitesinde, basketbolcumuz İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı açıklanmıştır. Sporcu ile tam bilgi sahibi olmadan ilgilenen bazı kulüplerin konunun hem ahlaki hem de hukuki boyutlarının neticesini bilmemesi tehlikesine karşı bu duyuruyu yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haziran 2011 tarihinde Kulübümüz ile İlkan Karaman arasında 2011-2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalanmıştır. Sporcumuzun bonservisi 2011-2012 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü’ ne bir sezonluğuna verilmiş ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde yapılan sözleşme uyarınca bonservisi 12 Temmuz 2012 tarihinde tekrar Kulübümüze intikal etmiştir. Konu ile ilgili gerekli bildirim Türkiye Basketbol Federasyonu‘na da yapılmıştır."

YORUMLAR 10
  • eric 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe : aldık, galatasaray : aldılar, ama havayı. fener havayı almaya alıştı şu aralar... bırakın alsınlar :)
    Cevapla
  • KASVET 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe'ye alçaldılar diyenler.... cemal nalga olayını ne çabuk unuttunuz?
    Cevapla
  • KASVET 11 yıl önce Şikayet Et
    kadir kaya.... sözleşmeli oyuncuya sözleşme imzalatıyorlar falan haberi okumadın mı sen?? bilerek değil fenerbahçeliler yapar demişin bi de başka oyuncunun formasıyla oyuncu oynatmayı da gs yapıyodu hatırlarsan di mi? konuşturma beni!
    Cevapla
  • osman nurol 11 yıl önce Şikayet Et
    f.bahçe:aldık,g.saray:almadınız. sadri şener:biz talibiz,bizim hakkımız :=)
    Cevapla
  • kadir kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerli işte, sözleşmeli oyuncuya sözleşme imzalatıyorlar. normal, sözleşmeli oyuncuya sözleşme imzalatacaklar kimlerdir, tabiki fenerbahçeliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle