FETÖ'cü Enes Kanter'e bir şok daha!

NBA'de New York Knicks forması giyen ve FETÖ elebaşına yakınlığıyla bilinen Enes Kanter hakkında farklı tarihlerde birden fazla kez TBF Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. Kanter için 1-4 yıl hapis isteniyor.

FETÖ'cü Enes Kanter'e bir şok daha!
FETÖ'cü Enes Kanter'e bir şok daha!
GİRİŞ 07.02.2018 10:01 GÜNCELLEME 07.02.2018 16:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, Enes Kanter'in sosyal paylaşım sitesinde Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na hedef alan küçük düşürücü ve incitici mesajlarına yer verildi.

İddianamede, Enes Kanter hakkında yakalama kararı bulunduğu, ifadesi alınamayan Kanter'in işlediği hakaret suçunun cezalandırılması gerektiği ifade edildi.

 

 

HAKARET DAVASI

İddianamede Kanter hakkında "Hakaret" suçu kapsamında bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası istenirken, suçun aleni işlendiği gerekçesiyle ceza yarı oranında artırılmasını talep edildi. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (Sabah)

YORUMLAR 7
  • surat konuşuyor 6 yıl önce Şikayet Et
    fetö nursuzluğu yüzüne sirayet etmiş. şarlatanın maşaları da tıpkı şarlatan gibi pisliğe batmış haldeler.
    Cevapla
  • islamkartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    La bu Vatan haini Enes Gülen değil mi?
    Cevapla
  • şükrü 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevimsiz meymenetsiz herif
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam amerikada sizin verdiginiz. ezada cok umrundaydi zaten.
    Cevapla
  • Evlad ı Fatihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet TÜRKOĞLU Türk. Asil bir vatan evladı. Enes KAN-TER içinde can bile vermeyecek. Ne bu dünyada ne ahirette yüzü gülecek. Allah'ın laneti ve Milletimizin ahı üzerine olsun. Kanter ve onun konumundaki tüm vatan - din hainlerinin mekanı cehennem çukurlarından bir çukur olsun. Allah tepelerinin üzerinden tepelerinin üzerine diksin cümlesini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle