Yunan başkandan savaş naraları! Kendini kaybetti

Bu akşam başlayacak Panathinaikos-Fenerbahçe serisi öncesi Yunan kulübünün sahibi Dimitris Giannakopoulos, savaş naraları atmaya başladı.

Yunan başkandan savaş naraları! Kendini kaybetti
Yunan başkandan savaş naraları! Kendini kaybetti
GİRİŞ 18.04.2017 14:34 GÜNCELLEME 18.04.2017 16:56
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Panathinaikos'un başkanı Giannakopoulos'un gerginliği tırmandıran açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı. Panathinaikos-Fenerbahçe maçları öncesi Panathinaikos'un takım sahibi Dimitris Giannakopoulos, kendisine ait instagram hesabından oldukça ilginç bir paylaşım yaptı.

Spartacus dizisinden bir fotoğraf paylaşan Panathinaikos'un sahibi Giannakopoulos, "pao-fener", " kan ve kum", "savaşların anası" etiketlerinin ardından, "Cipsleriniz ve selfie çubuklarınız evde kalsın. Bu maç diğer maçlar gibi olmayacak. Maçtan sonra sesi kısılmayan ve konuşabilecek durumda olanlar evinde otursun." yazdı.

RECEP ANKARALI'YI ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞTİ...

2 sezon önce THY Avrupa Ligi'nde oynanan Panathinaikos-CSKA Moskova maçını yöneten - aralarında Recep Ankaralı'nın da bulunduğu üç hakem, Yunan kulübünün başkanının saldırısına uğradı. Mafya lideri olduğu iddia edilen Giannakopoulos, hakem odasını basarak elindeki mumluğu Ankaralı'ya fırlatmış ve "Seni de aileni de öldüreceğim" tehdidi savurmuştu.

Euroleague yönetimi, hakem raporu doğrultusunda, hakem odasını basan Panathinaikos eski başkanı Giannakopoulos’a, Ankaralı’ya olan tehdit ve küfürlerinden dolayı 150 bin Euro para cezası vermişti.

YORUMLAR 33
  • Doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerin attığı her sayıda içim soğudu vallaaa
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe bir bak türke başkaldıranların sonu ne olmuş.. Mezarlığa git dedelerine sor.. Heleki sizin gibi dünkü çocukları ipe takar fırıldak gibi çeviririz.. !
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Madara oldular aklı başına gelmiştir.
    Cevapla
  • hakan malatya 6 yıl önce Şikayet Et
    denize dökmuştük şimdi parkeye gömdük
    Cevapla
  • Ferhan Bilen 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener cevabını en güzel şekilde verdi bu densizin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle