12 Dev Adam'ın yeni hocası belli oldu!

Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Takımı Başantrenörlüğü'ne Beşiktaş Sompo Japan'ın koçu Ufuk Sarıca getirdi.

12 Dev Adam'ın yeni hocası belli oldu!
12 Dev Adam'ın yeni hocası belli oldu!
GİRİŞ 14.01.2017 15:57 GÜNCELLEME 15.01.2017 09:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ergin Ataman'ın ayrılışının ardından başantrenör arayışlarını sürdüren Türkiye Basketbol Federasyonu, milli takımın başına Beşiktaş'ın koçluğunu yapan Ufuk Sarıca'yı getiriyor

A Milli Takım'da Ergin Ataman'dan sonra yeni başantrenör Ufuk Sarıca oluyor...

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında yapılan görüşme sonrasında Ufuk Sarıca'nın hem A Milli Takım hem de Beşiktaş baş antrenörü olarak görev yapması konusunda anlaşıldı.

Sarıca'nın milli takım başında 4 yıl boyunca görev yapacağı öğrenilirken imzaların önümüzdeki hafta atıalcağı belirtildi. Konu hakkında resmi açıklamanın da yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

ERGİN ATAMAN'IN MİLLİ TAKIM SÖZLERİ

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Litvanya'nın Zalgiris ekibini 87-79 yendikleri maçın ardından A Milli Basketbol Takımı'nda başantrenörlük görevi için teklif alıp almadığına yönelik bir soru üzerine, "Hayırlısı olsun. Milli takım konusunda konuşmak istemiyorum. Aslında konuşacağım çok şey var ama bunu daha sonraya saklıyorum." diye konuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakın geçmişinde çok fazla başarısı olmayan Milli Takım Ataman'dan ayrılmasından sonra tamamen bitmiştir. Bırakın turnuva başarılarını, bu saatten sonra elemeleri bile çıkamayacak belkide.
    Cevapla