Beklenen açıklamayı sabah saatlerinde yaptı!

Eski basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Beklenen açıklamayı sabah saatlerinde yaptı!
Beklenen açıklamayı sabah saatlerinde yaptı!
GİRİŞ 13.10.2016 11:54 GÜNCELLEME 13.10.2016 14:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hidayet Türkoğlu yaptığı yazılı açıklama ile basketbol federasyonu başkanlığına adaylığını dile getirdi. Hidayet Türkoğlu şu cümlelere yer verdi:

“Değerli spor medyası mensubu arkadaşlarım,

Hayatımı adadığım, hem sporcu hem de spor adamı olarak hizmet etmekten gurur duyduğum, ay yıldızlı formasını yıllarca şerefle taşıdığım Türkiye basketbol camiasının yeni dönem yönetimine adaylığımızı açıklamaktan memnuniyet ve heyecan duyuyorum.

Türk basketbolunun ihtiyaç duyduğu yenilikleri yaparak, sporumuzu daha büyük başarılara ve yurdun dört bir yanına taşımak için kulüplerimize, sporcularımıza, antrenörlerimize, spor adamlarımıza, çocuklarını basketbol sevdası peşinde yalnız bırakmayan ailelere karşı sorumluluklarımızın farkındayız.

Hazırız!

Yönetim kurulu üyeliğine aday değerli arkadaşlarımla birlikte, hem Türkiye içinde hem de uluslararası platformlardaki birikimlerimizi ve vizyonumuzu paylaşmak için yola çıktık.

Bu yolda basketbola gönül veren markalara, basın yayın kuruluşlarına ve eğitim kurumlarına yakınlığımız artacak, tüm kulüplerimizle şeffaflık ve ahenk içinde omuz omuza çalışacağız.

Türkiye’nin tamamına yayılan spor kulüplerimizi güçlü şekilde ayakta kalabilmeleri için desteklemek, bununla beraber uluslararası arenada Türk basketbolunun temsilini geliştirmek, milli takımlarımızın ve kulüplerimizin gurur duyduğumuz başarılarını artırmak en büyük arzumuz.”

YORUMLAR 7
  • Rebelboy1903 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden bizim millet en buyuk basarilari donemlerinde aldiklari adamlari begenmez ? Var mi bunlardan sonra kayda deger basketbol basarisi ? NBA nın doping olarak kabul ettigi orani hergun aliyorsun. Bunu hastaligi doneminde ona veren doktor bilmiyorsa adam ne yapsin ? Bu ulkede bildiginede bilmediginede konusan insanlardan biktim
    Cevapla
  • taklamakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Denecek tek şey: Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar...
    Cevapla
  • millet 7 yıl önce Şikayet Et
    NBA da doping kullandığı için 20 maç ceza yiyen adam TBF başkanı olacak. Zaten bize de bu yakışır
    Cevapla
  • vatan61 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar takımda grup idi koç bogdan bunları kovmuştu adam şimdi federayona aday ne memleket beeee ye de ye
    Cevapla
  • Taybaran 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD yasayan bir Turk olarak sevindim maclarini cok seyrettim.Basarili olacaginizdan eminim basarilar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle