İtoudis'den Obradovic itirafı!

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, Fenerbahçe'yi yenip şampiyonluğu kazandıkları maçın ardından çok mutlu olduğunu söyledi.

İtoudis'den Obradovic itirafı!
İtoudis'den Obradovic itirafı!
GİRİŞ 16.05.2016 10:06 GÜNCELLEME 16.05.2016 10:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunan başantrenör, çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Çok mutluyum. Bu kupayı almamızı herkes bekliyordu. Bazen hayatta önünüze öyle bir senaryo çıkıyor ki, şaşırıp kalıyorsunuz. Karşılaşmada çok iyi mücadele verdik. İyi başladık. İkinci çeyrekte maça çok iyi odaklandık. Fenerbahçe harika bir takım. Çok iyi baskı yaptılar. Oyuncularım takım ruhunu kaybetmedi. Tarih yazdılar. Buralara kadar gelip kazanamayan oyuncularım var. Nihayet kazandılar. Kazanmayı hak ettik.” şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonrası 13 yıl yardımcılığını üstlendiği Obradovic’le konuşmasını anlatan Itoudis, “Eğer Obradovic’le 13 sene boyunca çalışmasaydım bugün burada olamazdım. Kazandım ama onun katkıları çok büyüktür. Bana çok emek verdi. Kendisine ne kadar çok şey borçlu olduğumu söyledim.” ifadelerini kullandı.

Obradovic’in, De Colo’nun son hücumda hatalı yürüme yaptığını söylediğinin aktarılması üzerine Itoudis, “Kaybettikleri için hayal kırıklığına uğramışlar. Bunun için yorum yapmak istemiyorum. Diledikleri yorumu yapabilirler, kendilerine derin saygı duyuyorum.” diye görüş bildirdi.

Finalin “En Değerli Oyuncusu” seçilen CSKA Moskova’nın Fransız oyuncusu Nando de Colo, hak ettikleri bir şampiyonluk elde ettiklerini kaydetti.

YORUMLAR 2
  • kurtalan76 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe hala yandex reklamıyla devam etsin
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sloven hakem eğer hakem olsaydı siz daha çok beklerdiniz şampiyonluğu
    Cevapla