Mahmuti'den tepki çeken açıklama!

Önceki akşam THY Euroleague B Grubu son maçında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Arena'da Real Madrid karşısında maça fırtına gibi bir giriş yaptı.

Mahmuti'den tepki çeken açıklama!
Mahmuti'den tepki çeken açıklama!
GİRİŞ 21.12.2013 10:01 GÜNCELLEME 21.12.2013 10:01

Taraftar desteğini de arkasına alan lacivert beyazlılar, üçüncü çeyreğin ortalarına kadar İspanyol deviyle başa baş bir mücadele sergiledi. Ne olduysa, son periyotta oldu. Real Madrid, büyük bir farkla galip geldi. Karşılaşma sonrası ise, Anadolu Efes Koçu Oktay Mahmuti'nin açıklamaları duyanları şaşırttı.

Mahmuti basın toplantısında, "Real Madrid karşısında karakterimizi gösteremedik ve maçı kazanmaya gelmedik. Oyuncularımı suçlamak çok kolay ama sorumlu varsa benim. Takımımı hazırlamam gerekiyordu, çalıştım ama başaramadım" diye konuştu.

'OYUNCULARI SUÇLAMAK KOLAYDIR!'

Tecrübeli koç, "Bu utancı hep beraber yaşayacağız" derken, "13 yıllık Euroleague kariyerimde böyle bir mağlubiyet yaşamadım. Dediğim gibi oyuncuları suçlamak en kolayıdır ama sorumluluğu ben üzerime alıyorum" ifadelerini kullandı.

Mahmuti, sezon başında Karşıyaka'dan transfer ettirdiği 1990 doğumlu milli oyuncu Birkan Batuk için ise şu sözleri sarfetti; "Sezon başından beri kadro kurmakta zorlanıyorum. Elimde başka biri olsa, neden Birkan'ı oynatayım? Rotasyonu sağlayabileceğim oyuncularım yok. Elimdeki kadro kısıtlı."

hürriyet