Hollanda devi Ajax'ta koronavirüs şoku!

Ajax yardımcı antrenörü Christian Poulsen, kondisyoner Alessandro Schoenmaker ve 1 fizyoterapistin koronavirüs kapma ihtimallerine karşılık evlerinden çıkmayacakları açıklandı.

Hollanda devi Ajax'ta koronavirüs şoku!
Hollanda devi Ajax'ta koronavirüs şoku!
GİRİŞ 06.03.2020 09:16 GÜNCELLEME 10.03.2020 09:38

Hollanda'nın Ajax kulübünde görev yapan antrenör ve aynı zamanda da eski futbolcu Danimarkalı Christian Poulsen ve kondisyoner Alessandro Schoenmaker ile fizyoterapistin koronavirüs kapma ihtimalleri olduğu gerekçesiyle evlerinden çıkmamaları söylendi.

Geçtiğimiz cuma günü katıldıkları bir doğumgünü partisinde bulunan 1 kişinin koronavirüs kaptığı ve önlem olarak 13 Mart tarihine kadar bu üçlünün evlerinden çıkmamaları gerektiği açıklandı. Ajax Kulüp sözcüsü Miel Brinkhuis yaptığı açıklamada önlem olarak böyle bir yöntem uygulamayı seçtiklerini, herhangi bir kulüp personelinin koronavirüs taşımadığını ifade etti.

Hollanda basını ise teknik direktör Ten Hag'ın 3 personelinin yokluğunda takımıyla idman yapmakta zor anlar yaşayabileceği ve genç takım antrenörlerinin 13 Mart tarihine kadar A Takım idmanlarında görev yapabileceğini sayfalarına taşıdı. (Sporx)