Alex'in rekoru Portekiz'de kırılıyor!

Sporting Lizbon'un kaptanı Bruno Fernandes, Rio Ave'ye attığı golle bu sezon 27. golünü attı. Frank Lampard'ın rekorunu yakalayan Fernandes, Avrupa'nın en çok gol atan orta saha futbolcusu rekorunu kırmak için 28 gollü Alex de Souza'yı da geçmeye çok yaklaştı.

Alex'in rekoru Portekiz'de kırılıyor!
Alex'in rekoru Portekiz'de kırılıyor!
GİRİŞ 08.04.2019 17:36 GÜNCELLEME 08.04.2019 17:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa'da bir sezonda en çok gol atan orta saha futbolcusu rekoru Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncusu Alex de Souza'ya ait. Ancak bu sezon, yeni rekor Portekiz'den çıkabilir.

Sporting Lizbon'un 24 yaşındaki kaptanı Bruno Fernandes, kariyerinin en iyi sezonunu geçirirken son oynanan Rio Ave maçını da boş geçmedi ve bu sezon 27. golünü kaydetti. 27 gollü Frank Lampard'ı yakalayan Bruno Fernandes'in önünde şimdi tek bir engel kaldı. O da 28 gollü Alex de Souza...

''REKORLARI KIRMAK GÜZELDİR''

Portekizli futbolcu, rekor hakkında ise ''Rekorları kırmak güzeldir ama önemli olan takımın kazanması. Ben de buna odaklanıyorum. Daha yapacak çok şeyimiz var.'' diye konuştu.

Alex, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 28 gol atmış ve Avrupa'da bir sezonda en çok gol atan orta saha oyuncusu rekorunu ele geçirmişti. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • haydi 5 yıl önce Şikayet Et
    alexi yıllarca orta saha diye yutturdunuz millete. Adam forvet. Orta sahaya bile gelmeyen bi forvetti.
    Cevapla
  • xyztyz12 5 yıl önce Şikayet Et
    ne komik adamsın sen
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    alex ofansif orhasaha mesut özil gibi forvet degil
    Cevapla