Atiba: Ben böyle futbolcu görmedim!

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, Kanada'nın parlayan yıldızı Alphonso Davies'e hayran kaldı.

Atiba: Ben böyle futbolcu görmedim!
Atiba: Ben böyle futbolcu görmedim!
GİRİŞ 28.12.2018 17:29 GÜNCELLEME 28.12.2018 17:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bayern Münih'in 10 milyon euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna kattığı 18 yaşındaki yıldız adayı Alphonso Davies, ülkesi Kanada'da yılın en iyi futbolcusu seçildi.

 

 

Bu ödülü 6 kez kazanan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson ise bu sene kendisini geride bırakan genç futbolcuya övgüler yağdırdı.

''BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM''

 

 

Kanada Milli Takım teknik direktörü John Herdman, Atiba ile arasında geçen konuşmayı açıklarken Atiba'nın kendisine ''Alphonso Davies ile ilk antrenmanımıza çıktığımızda Atiba bana döndü ve 'Hayatımda böyle bir futbolcu görmedim. Bu çocuğun resmen kanatları var, uçuyor! Antrenmanda 6 kişiyi birden çalımladı, böyle bir şey görmedim.'' dediğini belirtti.

MLS'te geride kalan sezonda Vancouver Whitecaps takımıyla 33 maça çıkan Davies, 8 gol ve 10 asistle etkileyici bir performans ortaya koydu.

18 yaşındaki genç yetenek, 1 Ocak tarihinde Bayern Münih kadrosuna katılacak ve Bundesliga'da sezonun ikinci yarısı forma giyecek. (Sporx)

YORUMLAR 7
  • Veli Koyun 5 yıl önce Şikayet Et
    Larin genç bir oyuncu nihayetinde ülkesinde parlamış.Genç oyuncuların her biri tutacak diye bir garantisi yoktur.Bizden de yurt dışına gidip kaybolan bir sürü oyuncu var.Son örneği bir sene evvel paylaşılamayan Cenk Tosun.
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz niye böyle adamlar bulamıyoruz ey 4 büyükler artık akıllanın maaşlı futboldan anlayan semt çocuğu insanları afrikaya birazilyay arjantine jeponyaya vb yerlere gönderinde oyuncu baksınlar yıldızı sönmüş emekci topçuları getirmeyin habire türkiyeye..
    Cevapla
  • Gündem dışı 5 yıl önce Şikayet Et
    bayern 10milyon euro vermiş almış.yorum yapanların dediklerine bak.siz gidin bence başka mevzulara yorum yapın
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan larini önerdin ne çıktı oyun anlayışına başlatma dikine diye bir şey yok
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Larinide bu önermisti fos cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle