N'Doye durdurulamıyor! 'Trabzonspor'da...'

Trabzonspor'dan ayrılarak Kopenhag'ın yolunu tutan Dame N'Doye, çıktığı son 2 maçta 2 kez ağları sarstı ve ligde 13. maçında 9. golünü kaydetti.

N'Doye durdurulamıyor! 'Trabzonspor'da...'
N'Doye durdurulamıyor! 'Trabzonspor'da...'
GİRİŞ 24.10.2018 10:34 GÜNCELLEME 24.10.2018 10:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak eski kulübü Kopenhag'ın yolunu tutan Dame N'Doye, çıktığı son 2 maçta 2 kez ağları sarstı ve ligde 13. maçında 9. golünü kaydetti.

Buna ek olarak 2 de asist yapan N'Doye, krallık listesinde Brondby'li Kamil Wilczek'in (10) ardından ikinci sırada yer alıyor

 

 

Dame N'Doye Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada "Trabzonspor'da sadece 5 gol attım, çünkü kanatta oynatıldım. Ben bir kanat oyuncusu değilim, ben forvetim, golcüyüm" sözlerini kullanmıştı.

YORUMLAR 5
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka ligiyle bizim lig bir mi zaten oranın en iyi takımına gitmiş varın rakiplerini siz düşünün. Düzgün bi lige gitsin bakalım kaç gol atacak.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu lig şu an oynadığın ligden daha zordu o yüzden gol atamadın
    Cevapla
  • Bilgisiz Direktör 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef türk futbolunun sorunu bu, teknik direktör sanki mahalle maçında takım kurar gibi takımı kuruyor. Adam ben forvetim diyor, yok sen kanat oynayacaksın diye adamı zorla kanatta tutuyor. Hepsi bilinçli ve kasıtlı!
    Cevapla
  • he he 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bırak forvet halinide biliyoruz. topa vuracak halin yok top sana çarpa çurpa giriyor. tabi avrupada idmanlar boş değil çalıştırırlar.
    Cevapla
  • 2019 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı bütün sene oynatılmadığı halde gs maçına çıkartırıldı golünü atardı.
    Cevapla