İspanya'da gündem Emre Mor! Kriz...

İspanyol basını, Milli futbolcu Emre Mor'un son iki maçtır Celta Vigo kadrosuna girememesinin şaşkınlığını yaşıyor.

İspanya'da gündem Emre Mor! Kriz...
İspanya'da gündem Emre Mor! Kriz...
GİRİŞ 31.03.2018 12:03 GÜNCELLEME 31.03.2018 12:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şubat ayında Celta Vigo kariyerinin en iyi performansını gösteren Emre Mor, son haftalarda takıma girmekte zorlanıyor. Geçen hafta Malaga maçının kadrosuna alınmayan Emre Mor, bu hafta oynanacak Athletic Bilbao maçının kadrosunda da kendisine yer bulamadı.

İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi, ''Emre Mor'a ne oluyor?'' başlıklı haberinde Milli futbolcunun Şubat ayında Celta Vigo'nun en iyi ismi olmasına rağmen son iki maçtır kadroya giremediğini belirtti.

 

 

LUCESCU: ''EMRE ÇOK HASTA''

20 yaşındaki Türk futbolcu, Türkiye A Milli Takımı'nın İrlanda ve Karadağ ile oynadığı hazırlık karşılaşmalarında da görev alamamıştı.

Mircea Lucescu, Emre Mor'un kadroda olmaması hakkında ''Emre çok hasta, ateşi 39'a kadar çıkmıştı. Ona da yazık tabii...'' sözlerini kullanmıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • vatnn 6 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamayın arkadaşlar elin gavuru oldu mu bak adamlar 17-18 yaşındaki adamı oynatıyor yıldız yapıyor diye ağzımız açık izliyoruz bizden biri oldu mu lekeyi yapıştırıyoruz hemen yapmayın
    Cevapla
  • harbi söz 6 yıl önce Şikayet Et
    hizli giden at misali, cabuk parlayan yildiz cabuk soner misali .
    Cevapla
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçücük çocuğun eline milyon eurolar verirsen olacağı o..Ayrıca bencil.. takım oyunu oynamayı bilmiyor.Başarılı olmasının yolu, tanınmamış takımlara daha ucuza kiralanacak ve sürekli oynayacak.Sonra düzelir.
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Dağ fare doğurdu. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. o kadar erken şöhret yaparsan gencecik çocuğu, ne yapacağını şaşırır. bizim spor basını emre gibi nice gençleri toprağa gömdü. emre son değil. basında bu aymazlık varken.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca hazır piyasası düşmüşken bu çocuğu bize getir senin elinde çok verimli olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle