Van Persie tarihe geçti! F.Bahçeliler çıldırdı

Fenerbahçe'de sakatım diyerek oynamayan Van Persie, Feyenoord'ta ilk maçına çıktı ve istekli bir performans gösterdi. Bunu gören Fenerbahçeli taraftarlar bir hayli sinirlendi.

Van Persie tarihe geçti! F.Bahçeliler çıldırdı
Van Persie tarihe geçti! F.Bahçeliler çıldırdı
GİRİŞ 25.01.2018 12:48 GÜNCELLEME 25.01.2018 13:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hollanda Ligi'nin 19'uncu hafta karşılaşmasında Feyenoord'un Utrecht ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Robin van Persie 81'inci dakikada Dylan Vente'nin yerine oyuna dahil oldu.

Hollandalı oyuncunun sakatlığını gerekçe göstererek Fenerbahçe'de forma giymemesi ve Feyenoord'a transfer olduktan hemen sonra maça dahil olması Fenerbahçelileri çıldırttı. Tecrübeli futbolcunun mücadeledeki istekli görüntüsü ve hırsı, sarı lacivertli taraftarlar tarafından sosyal medyada gündem oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu: "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Takımla birlikte çalıştım ve kendimi iyi ediyorum. Ancak maç temposu kazanmak için zamana ihtiyacım var. Genç oyunculara örnek olacağım." ifadelerini kullandı.

TARİHE GEÇTİ

Öte yandan Robin van Persie, 5015 gün sonra bir Eredivisie maçında forma giydi. Lig tarihinde daha uzun süreli bir aralıkla tekrar maça çıkan oyuncu yok.

YORUMLAR 13
  • fenerbahce 6 yıl önce Şikayet Et
    9 dakika oynamis dikkat
    Cevapla
  • memur adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamına göre hareket ediyor demek ki :)
    Cevapla
  • Mohammed Örkın 6 yıl önce Şikayet Et
    Disiplin ve liyakat takibi bize göre değil. Futbolcu ticaretinin getirisi önemli.
    Cevapla
  • Mohammd Örkın 6 yıl önce Şikayet Et
    Disiplin ve liyakat değil, her futbolcu ticaretinden kazan
    Cevapla
  • BERKANT 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olsunlar cennet TURKİYEYE vergi yok algi yok basari baski yok yan gel yat al milyonlari git bu snaijder ve digerleri hepsi ayni ulkemin takimlarinin sistemi bozuk kulustur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle