Cenk Tosun'un kazanacağı çılgın rakam!

Everton teknik direktörü Sam Allardyce, Ocak ayında yurt dışından transfer yapmanın 'risk' olduğunu ancak risk almaya istekli olduğunu söyledi.

Cenk Tosun'un kazanacağı çılgın rakam!
Cenk Tosun'un kazanacağı çılgın rakam!
GİRİŞ 01.01.2018 09:35 GÜNCELLEME 01.01.2018 13:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yarın açılacak transfer dönemi öncesi Sam Allardyce, Cenk Tosun'u ve bir sol beki kadrosunda görmek istiyor.
 
Echo'ya yılın ilk ayının zor bir dönem olduğunu ama bu dönemi zekice atlatacağını çünkü bunu daha önce de yaptığını söyleyen Allerdayce, Ocak ayında bir oyuncu aldığınızda onun çarpıcı bir performans sergilemesi beklendiğini belirtti. Ancak, yurtdışından gelen oyuncunun takıma adapte olmasının büyük risk olduğunu söyledi.
 
Allerdayce ayrıca, "Biz riskli bir iş yapıyoruz ve bu riski minimumda tutmaya çalıştık. Aldığım kararla yaşamaya hazırım" dedi. 
 
Haftalık 145 bin sterlin

The Sun gazetesi transferle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Bu hafta Everton tesislerine gelmesi beklenen Cenk Tosun’un Everton ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve haftalık 145 bin sterlin kazanacağı kaydedildi. Yani milli oyuncunun yıllık kazancı 7.5 milyon sterlini bulacak.

YORUMLAR 7
  • Cihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmryin, Tuncay Şanlı gibi havası iner gelir. İngiltere ligi türk ligine benzemez...
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak çok severek izlediğim bir oyuncuydu yeni takımında başarılar dilerim inşallah arda turan gibi şımarıp kendini bitirmez aynı efendilikle devam eder.
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke herkes sizin gibi olumlu ve olaylara gerçekçi baksa :)
    Cevapla
  • BATMANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    yarisindan fazlasinin vergiye gidecegini de yazin
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    8 milyon pound veriyor.Cenk de yarısını devlete vergi ödemiş oluyor ve eline 4.5 milyon euro geçiyor.turkiyede olsaydı 7 milyon Euro falan alırdı.İste adaletli ülkenin farki
    Cevapla
  • metin usluoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere veya diger avrupa ulkelerinde vergi oranlari yuksek oldugu icin maalesef rakamlarda ucuk. ancak cenk in transferinde vergiler haric alacagi ucret 4 milyon €. cilgin rakamlar. basarilar cenk kardesimize simdiden.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle