Arda Turan adım adım Galatasaray'a!

Real Madrid maçı kadrosuna alınmayan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, İspanya'ya gidiyor ve Barçalı yetkililer ile görüşecek.

Arda Turan adım adım Galatasaray'a!
Arda Turan adım adım Galatasaray'a!
GİRİŞ 13.08.2017 16:45 GÜNCELLEME 13.08.2017 22:33
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Arda Turan ve Galatasaray flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Barcelona'da forma giyen milli futbolcunun, Real Madrid ile oynanacak Süper Kupa kadrosuna alınmaması sonrası hızlanan süreçte yeni bir gelişme yaşandı.

AHMET BULUT İSPANYA'YA GİDİYOR

Barcelona'dan ayrılması beklenen ve Galatasaray'ın ciddi bir şekilde talip olduğu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Katalan ekibi ile görüşmek üzere İspanya'ya gidiyor. Burada Barcelonalı yetkililer Pep Segura ve Robert Fernandez ile görüşecek olan Bulut, Valverde'nin Arda Turan'la ilgili fikrini öğrenip, oyuncusunun takımdaki geleceğini konuşacak.

Bulut'un ayrıca, Arda Turan için Galatasaray'dan gelen teklifi de Barcelonalı yöneticilere sunacak.

İSPANYOLLAR 'GİDER' DİYOR

Öte yandan İspanyol gazetecilerin yorumlarına göre Arda Turan'ın Barcelona kariyeri artık sona geldi. Katalan ekibinin Arda için beklediği teklifi alamadığı belirtildi. Valverde tarafından kadroda düşünülmeyen Arda'nın maaş maliyetini pozitife çevirmek isteyen Barcelona'nın, en iyi teklifi veren Galatasaray'a 'evet' demesinin yakın olduğuna da dikkat çekildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 26
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    forman hazır arda gel 66 cimbom seni bekliyor
    Cevapla
  • tayfur yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    adam atletico madridde 4 sene oynadı ordan barcelonaya transfer oldu rezil oldu diyorsun sen ne oldun anlat bakalım sivaslı ?
    Cevapla
  • Cimbomsaray 6 yıl önce Şikayet Et
    Gel arda yuvana gel. Seni çekemeyenler anten taksın. Şimdilik idare etsinler...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl sert eleştiriyorsunuz siz ? futboldan anlamayanlar yorum yapıyor anlamıyorum... ardayı nasıl beğenmiyorsunuz ? neresi ruhsuz ? sizd ifitira atsalar siz ne kadar dayana bilirsiniz ? adamın sürekli mal varlığıyla uğraşılıyor sürekli aile hayatıyla bu kadar insana yüklenilmez allahtan korkun
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Başka takım kabul etmez zaten bunuda bütün ruhsuzlar doldu takımın içine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle