Sneijder imzayı attı ilk kez konuştu! 'G.Saray...'

Nice ile sözleşme imzalayan Wesley Sneijder, Hollanda gazetesi De Telegraaf’a bir röportaj verdi.

GİRİŞ 08.08.2017 14:31 GÜNCELLEME 10.08.2017 10:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Nice'e kupalar kazanmak için geldiğini ifade eden Sneijder, "Ben bir winner'ım, kaybetmekten nefret ederim" dedi.

Kariyerinin meydan okumalar ile geçtiğini ifade eden Sneijder, "Nice'e kupalar kazanmak için geldim. Kariyerimde her zaman meydan okumalar var, hala şampiyonluklar yaşamak istiyorum ve bu sebepten dolayı da Nice'e transfer oldum. Önemli olan isimler değildir, burada yetenekli ve iyi bir menteliteye sahip oyuncular var" dedi.

Nice'in çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Sneijder, "Nice taraftarının coşkusuyla ilgili çok şey duydum. Çok ateşliler. Zaten bu benim sevdiğim şey. Elbette ki Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum. Ama bundan önce Nice ile iyi bir sezon geçirmem gerekiyor. Yaşlandıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Nice güzel bir şehir ama ben futbol oynamaya geldim. Mario Balotelli'yi biliyorum ama seçim yapmadan önce teknik direktör, oyuncular ve yönetimle konuştum" şeklinde konuştu.

Nice Başkanı Rivere: "Wesley Sneijder transferinden çok mutluyuz, konuştuğunda görüyorsunuz o bir patron. Gençler için de bir şans" ifadelerini kullandı.

Sneijder'in mükemmel yeteneklere sahip olduğunun altını çizen teknik direktör Favre ise; "Takımda liderlerin olması önemlidir, gençlere örnek olurlar. Evet Sneijder bir winner, Ballon d'Or'u da kazanmaya yaklaşmıştı" dedi.

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra kişisel antrenörü ile çalışmalarına devam ettiğini ve fiziki açıdan bir sorunu olmadığını dile getiren Sneijder, Galatasaray ve İstanbul'un hayatında önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi.

Hollandalı yıldız, kendini Türkiye'de hep güvende hissettiğini ve Galatasaray taraftarını unutmayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 8
  • UaAslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni ozleyecez snijder.You are not alone Snijder...SeniSataniBizdeSatariz
    Cevapla
  • şua 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu dan daha vatansever miş
    Cevapla
  • cemil bütün 6 yıl önce Şikayet Et
    e baktı gs günden güne eriyo topuklamanın vakti geldi zaten cepde iyice doldu...
    Cevapla
  • mutahitcan 6 yıl önce Şikayet Et
    hem adami gondersinler hemde bu yorumu yap ayip ayip
    Cevapla
  • Karabük78 6 yıl önce Şikayet Et
    Yilda 5 milyon euro garanti para verseler ben de unutmam tabi. Simdi orada 1.8 milyon euroya oynuyor. Bizim yoneticiler boyle iste. Kendi ceplerinden cikmadigi icin bol keseden verirler.
    Cevapla
  • Gsliiii 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen unutsanda biz unutmayacaz seni..Snijderi satani bizde satariz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle