Feyenoord resmen açıkladı! Van Persie...

Robin van Persie transferi için Feyenoord'dan açıklama geldi. Feyenoord Sportif Direktörü Martin van Geel, Van Persie'nin transferini istediklerini söyledi.

Feyenoord resmen açıkladı! Van Persie...
Feyenoord resmen açıkladı! Van Persie...
GİRİŞ 17.07.2017 17:40 GÜNCELLEME 17.07.2017 17:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Van Geel, Van Persie'nin Kuyt gibi yıldız oyuncu olduğunu belirtirken; "Van Persie Dirk Kuyt ile aynı seviyede bir oyuncu. Sıradışı bir isim. Böyle oyuncular Feyenoord'da hoş karşılanır. Onun gelmesini isteriz" ifadelerini kullandı.

FEYENOORD "SABIRLI OLUN" DEMİŞTİ

Feyenoord Genel Direktörü Eric Gudde de, son açıklamasında Van Persie'nin hayallerini süslediklerini kaydederken, taraftarların sabırlı olmasını istemiş ve "Gudde, ''Taraftarlar sabırlı olsun. Chelsea'nin kadrosu tam mı? Hayır. Ve onlar su gibi para harcıyorlar. Ona rağmen transferleri bitiremediler. Bizim de sabırlı olmamız gerekiyor" demişti.

AYKUT KOCAMAN'IN VAN PERSIE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Robin van Persie'nin takımda kalmasını istediğini belirtmişti. Kocaman, "Van Persie arzulu ve istekli oyununu devam ettirebilirse, Fenerbahçe'yi istediği yere taşıyabilecek ana oyuncu olur. Kapasitesi zaten belli. Olağanüstü potansiyelini söylemeye, anlatmaya gerek yok. Dünyanın en önemli forvetlerinden biri. Sahada kalmaya devam edip, oyununun biraz daha üstüne koyarsa, şu anki arzusunu ve kaliteli oyununu devam ettirebilirse çok fazla şeye ihtiyacımız olmayacak gibi gözüküyor." ifadelerini kullanmıştı.

2015/16 sezonunda Manchester United'dan 5,5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen 33 yaşındaki Van Persie'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. (Sporx)

YORUMLAR 6
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    geçenyıl sezonun neredeyse yarısını oynamadı ona rağmen 14 gol attı bir kaç ta asisti var,yani topu rvp ile buluşturursak gol atıyor, bu sene biraz daha iyi olabilir,görmek lazım
    Cevapla
  • acar naim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur bir an önce gönderin Birde Güreşcimiz var onunla beraber adam gibi bir golcü alın
    Cevapla
  • Dervaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Van persi kalsın diyorsan senden teknikdirektör falan olmaz busene de şampiyonluk gitti dağılın beyler herkes evine gittsin
    Cevapla
  • mesut Cingöz 6 yıl önce Şikayet Et
    bal yapmaz arı gibi daha ne bekliyorlar
    Cevapla
  • RobinvanPersie 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok bekler Feyenoord bu sene Kral RVP
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle