Lucescu'dan ayrılık sinyali! Maç sonunda açıkladı

Sezon başında Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Zenit'in yolunu tutan Mircea Lucescu, beklediği etkiyi yaratamadı ve geleceği tartışılmaya başlandı.

Lucescu'dan ayrılık sinyali! Maç sonunda açıkladı
Lucescu'dan ayrılık sinyali! Maç sonunda açıkladı
GİRİŞ 09.04.2017 17:08 GÜNCELLEME 09.04.2017 17:31

Son olarak Zenit ile 1-1 berabere kalan Zenit'te maçtan sonra açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu, ayrılık sinyalleri verdi.

"Sezon sonunda Zenit'te kalır mıyım? Zaman bunu söyleyecek. Şu anda konuşmak için çok erken, birçok faktöre bağlı. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

MIRCEA LUCESCU: "KONTRATIMA SARILIP KALMAYACAĞIM"

İstediği etkiyi yaratamazsa ayrılabileceğini kaydeden deneyimli hoca, "Buraya takımı inşaa etmek için geldim. Başlarda takım iyi bir futbol oynuyordu ve oyunu dikte ediyordu. Sakatlıktan sonra tekrardan başlamamız gerekti ve bu gerçekten zordu. Geldiğimde takımın yaş ortalaması 29'du. Takımı gençleştirmeye çalıştım. Bir yere kadar başarı vardı, ancak şu anda başarısızlık var. Kontratıma sarılıp kalmayacağım. Buraya Zenit'i değiştirmeye, daha iyi futbol oynatmaya ve kupalar kazanmaya geldim. Güçlü bir takımımız var, sonuna kadar oynayacağız ve sonra duruma bakacağız" diye konuştu.

Mircea Lucescu'nun Zenit ile 2018'e kadar süren ve 1 yıl da opsiyonu olan bir sözleşmesi bulunuyor. Zenit, Rusya Ligi'nin 22. haftasında Spartak Moskova'nın 8 puan arkasında 43 puanda yer alıyor.