Premier Lig onun peşinde! Yeni Emre Mor

Feyenoord'un 18 yaşındaki Türk oyuncusu Ozancan Kökçü, Premier Lig yolunda. Futbolcunun menajeri Muzzi Özcan, futbolcuya gelen transfer teklifleri hakkında konuştu.

Premier Lig onun peşinde! Yeni Emre Mor
Premier Lig onun peşinde! Yeni Emre Mor
GİRİŞ 05.02.2017 12:43 GÜNCELLEME 05.02.2017 14:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ozancan Kökçü, Premier Lig'e adım adım ilerliyor... Feyenoord ile sözleşmesi sene sonu bitecek olan 18 yaşındaki Türk futbolcu için Premier Lig'in köklü takımlarından Tottenham ve Everton'ın ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Aynı zamanda Emre Mor'un da menajeri olan Muzzi Özcan, İngiliz basınına konuşurken önemli açıklamalarda bulundu.

Genç yıldız için teklifler olduğunu kabul eden Özcan, ''İngiltere, Hollanda ve Almanya'dan ciddi teklifler alıyoruz. Tottenham, Everton ve birkaç Alman kulüp Ozancan ile konuştu. Tottenham en ciddi olan takım görüntüsünde. Önümüzdeki haftalarda geleceğini şekillendirecek.'' sözlerini kullandı.

MİLLİ TAKIMA HENÜZ KARAR VERMEDİ

10 numara pozisyonunda oynayan Ozancan Kökçü'nin Milli Takım tercihi de merak konusu. 18 yaşındaki futbolcu Türkiye, Azerbaycan veya Hollanda Milli Takımı'nda oynayabilir. Türkiye ve Azerbaycan'ın Ozancan'a teklifte bulunduğu, ancak genç yıldızın henüz kararını vermediği belirtildi.

Kökçü, geçen sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Groningen'den Feyenoord'a transfer olmuştu. Her iki ayağını da kullanabilen genç futbolcu, Hollanda U19 Ligi'nde Feyenoord formasıyla 12 maça çıkıp 2 gol kaydetti.

YORUMLAR 7
  • Asi Ruh Göklerde 7 yıl önce Şikayet Et
    bosver kardes gelme milli takima. seni yetistiren gavurun alt yapisi. bizim ulkede 10 yildir altyapidan adam akilli yetistirilip kurulan 11kisilik kadromuz dahi yok. sabirla ve ozenle genclere yatirim yapilacak. bir mac kazanamdi diye yedek kulubeye almayacaksin. bak fransaya belcikaya. 23 24 yasinda genc oyunculari milyon avrolar ediyor suan. bu cocuk milli takimi secmeyince hain ilan edilir bunu yazdim diye bende. yedigin tasi pisleme en azindan yetenegin korelmesin. hangi ulke yetistirdiyse onlara git
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli yimdir cogu konuda ama sana katiliyorum arkadasim. Gelmesin bu ulkede bu insanlar insan olamadikca deger bilmeyeyip saygi duymayi ogrenmedikce gelmeliler. Ulkemi cok seviyorum fakat gercekleride bilmek gerekli.
    Cevapla
  • bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolu işe yaramazsa emre mor stili ile prim yapar :)
    Cevapla
  • Haso 7 yıl önce Şikayet Et
    Akraba olabilir
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    ortadan ikiye saç ayırma nedir arkadaş.. tamam herşey hoşta.. emre morda buda aynı saç tipi.. stil demiyorum tip..
    Cevapla
  • Ebrar 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre Mor"a çok benziyor gerçekten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle