Zlatan Ibrahimovic yeni takımını açıkladı - İbrahimoviç hangi takıma gitti?

Oynadığı futbolun yanı sıra özel yaşantısı ile de çok sık gündeme gelen Zlatan İbrahimovic, İngilizlerin futbol devi Manchester United'la anlaştığını resmen açıkladı. Bir dönem adı Galatasaray ile anılan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından transferini kamuoyuno duyurdu. Bir anda futbol dünyasının gündeme düşen Zlatan, haliyle Manchester United taraftarlarını sevinçten uçurdu. İşte son dakika İbrahmovic transferi ile alakalı tüm haberler ve onun futbol kariyeri haberimizde..

GİRİŞ 01.07.2016 10:07 GÜNCELLEME 01.07.2016 10:28

Oynadığı futbolun yanı sıra özel yaşantısı ile de çok sık gündeme gelen Zlatan İbrahimovic İngilizlerin futbol devi Manchester United'la anlaştığını resmen açıkladı. Bir dönem adı Galatasaray ile de çokca anılan 35 yaşındaki ünlü futbolcu sosyal medya hesabından transferini kamuoyuna duyurdu. Bir anda futbol dünyasının gündemine bomba gibi düşen Zlatan transferi, haliyle Manchester United taraftarlarını sevinçten uçurdu. İşte son dakika İbrahmovic transferi ile alakalı haberler ve onun futbol kariyeri haberimizde..

İŞTE İBRAHİMOVİÇ'İN O PAYLAŞIMI

İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, gelecek sezon İngiliz ekibi Manchester United'ın formasını giyeceğini duyurdu.

İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, gelecek sezon İngiliz ekibi Manchester United'ın formasını giyeceğini duyurdu.

Transferini Instagram hesabından açıklayan Ibrahimovic, "Dünyanın öğrenme zamanı geldi, sıradaki durağım Manchester United" ifadelerini kullandı.

İBRAHİMOVİÇ KİMDİR? VE ONUN FUTBOL KARİYERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


İBRAHİMOVİÇ'İN İLK MAÇI GALATASARAY'A KARŞI

Galatasaray ve Manchester United, 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te özel maçta karşı karşıya gelecek. İsveçli futbolcu da yeni takımıyla ilk maçına Galatasaray karşısında çıkacak.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetimindeki Manchester United ile Galatasaray'ın mücadelesi Göteborg'un Ullevi Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TSİ 20: 30'da başlayacak.