Dirk Kuyt, yeni transfer istiyor!

Feyenoord'un takım kaptanı Dirk Kuyt, Colin Kazım ve Lex Immers'ten memnun ama yeni transfer istiyor.

Dirk Kuyt, yeni transfer istiyor!
Dirk Kuyt, yeni transfer istiyor!
GİRİŞ 04.08.2015 11:42 GÜNCELLEME 04.08.2015 11:42

Feyenoord'un takım kaptanı Dirk Kuyt, Olympiakos ile oynadıkları hazırlık maçının ardından takım arkadaşları lex Immers ve Colin Kazım'ı övdü ancak yeni transfer gerektiğini belirtti.

Kuyt; "Lex, değerini gösterdi ve Colin Kazım'ın da neler yapabileceğini biliyoruz. Kadroya ekstra bir takviye gerekiyor. İkinci yarıda tkaım daha fazla konsantre oldu, daha iyi oynamya çalıştı ve Olympiakos gibi güçlü bir rakibe karşı daha fazla pozisyon üretmeyi başardı" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli yıldız, cumartesi günü Utrecht'e karşı Eredivisie'nin oynayacakları ilk maçı öncesi; "Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. iyi duruma geleceğiz. Teknik direktör Bronckhorst da takımı gayet iyi götürüyor. İlk yarıda kötü giden bir takımı, ikinci yarıda daha iyi performans verir hale getirmeyi başardı. Taraftarlar her zaman sahada iyi bir 11 görmek isterle ancak tüm sezonu 11 oyuncuyla da götüremezsin. Bunu tüm takımlarda görebiliriz. Bronchkhors şimdilik tüm oyuncuları hazırlama konusunda gayet iyi iş çıkarıyor" diyerek sözlerini noktaladı.