Malaga açıkladı! Amrabat'ın sözleşmesi...

Malaga Sportif Direktörü Mario Husillos, Nordin Amrabat hakkında açıklamalarda bulundu, oyuncunun kontrat süresi de belli oldu.

Malaga açıkladı! Amrabat'ın sözleşmesi...
Malaga açıkladı! Amrabat'ın sözleşmesi...
GİRİŞ 05.05.2015 11:35 GÜNCELLEME 05.05.2015 11:35

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'da bir sezon geçiren Nordin Amrabat'ın durumu henüz resmiyet kazanmazken, mavi-beyazlı ekibin sportif direktörü Mario Husillos'dan konuyla ilgili açıklama geldi, deneyimli yönetici transferde harcayacakları aslan payının Amrabat'a gideceğini söyledi.  

İspanya'da bir televizyon programına katılan Husillos, "Amrabat gelecek yıl bizim oyuncumuz olacak bunda şüphe yok. Sportif olarak zaten onun bizle kalması konusunda hem fikirdik. Ancak Amrabat'tan sonra yapacağımız transferlerde mümkün olduğu kadar alt limitten para harcayacağız. Artık bonservisi elinde oyunculara bakacağız" dedi.

Malaga Sportif Direktörü'nün yaptığı bu açıklama, oyuncunun 3.5 milyon euroluk bonservisi için Galatasaray ile el sıkışan ancak taksitlendirme zamanı konusunda sıkıntı yaşayan İspanyol ekibinin, Faslı futbolcu için gereken ödemeyi zamanında yapacağı şeklinde yorumlandı.

4 yıllık sözleşme 

1 milyon 750 bin euro'nun Malaga tarafından Mayıs sonuna kadar peşin olarak, geri kalan 1 milyon 750 bin euronun ise 6 ayda 2 taksit halinde ödeneceği belirtilmişti. Öte yandan Amrabat'ın Malaga ile olan kontratının 4 yıllık olacağı ve 2019'a kadar geçerli sözleşme imzalayacağı duyuruldu.